no właśnie, miałam uczucie, że ona lekko podgryza i się tego trochę boję...
no właśnie, miałam uczucie, że ona lekko podgryza i się tego trochę boję...
Żakardowe welenki chyba nie podgryzały? To może jakas inna wełna jest w tych pasiakach?
A moja jeszcze nie przyszła...![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Dokładnie tak. W Grecjach było 20% wełny, w paskach 37%. O Grecji pisano zgodnie na całym świecie, że nie gryzie. Wzięliśmy tu podobną wełenkę, mnie nic nie szczypało, byłam zatem spokojna, że tym razem będzie podobnie do Grecji. Teraz sobie myślę, że może wrażliwość skóry to sprawa indywidualna. Mam nadzieję, że jednak nie będzie Was nic podszczypywać albo, że to minie.
róż rządzi! Fajnie, że go zamówiłam (mi jest nieładnie w fioletach - wyglądam jak trup)![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
I ja jestem bardzo zadowolona z nowej wełny Nati! Kolor świetny, nie taki cukierkowo-przesłodzony, a jednak wdzięczny, dziewczęcy róż. Potrzebowałam czegoś takiego w moim ciemnym stosiku
Mnie wełna w tej chuście absolutnie nie gryzieJest cieńsza niż wełniana gracja, moim zdaniem ściślej tkana niż wełniane pasiaki Didka.
Chusta może i sprawia wrażenie sztywnej, ale to tylko wrażenie. Nie jest po prostu tak lejąca się jak bambus, ale doskonale współpracuje, świetnie się układa na dziecku
Bardzo jestem zadowolona z nowego nabytku![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
No to sama juz nie wiemOczywiscie zadnej wełenki nawet nie macalam, opieram sie tylko na tym co przeczytałam na naszym forum
![]()
Kasia, a Ty nie pisałaś, że masz fiolet? Bo to na zdjęciach wygląda mi na róż...
ja mam takie zdjęcie różu, przy sztucznym świetle i zamotane fatalnie, bo Agata wrzeszczała, że nie może oddychać i się wierciła, a Marta już w ogóle z krzykiem uciekła, więc nie dałam rady lepiej:
![]()
Ostatnio edytowane przez djdag ; 03-12-2009 o 10:09
to fiolet(mam taką nadzieję).
no ciekawa jestem co z tymi kolorami
oby nie gryzła
mnie ostatnio sweter 100% meryno podgryzał, ale sobie tłumaczę, że 37% mnie nie pogryzie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
jutro mam nadzieję porównamy je na żywo. dzisiaj raczej nie będzie szans na zdjęcie przy naturalnym świetle, chyba że bym poszła do sąsiadki.