Pokaż wyniki od 1 do 20 z 95

Wątek: No i jaka ta nowa Nati pasiasta wełenka jest?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie No i jaka ta nowa Nati pasiasta wełenka jest?

Bom straszliwie ciekawa. Moja leży na szafie i czeka, aż ją aniołki pod choinkę podłożą Plizzz - opiszcie wrażenia!
    Ostatnio edytowane przez ninuczka ; 04-12-2009 o 21:58
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

inna niż grecja, nie taka puchata. w pierwszym dotyku nawet sztywna, cieńsza i gęściej tkana. teraz jest po praniu, łażę i macam ją mokrą. podobno po praniu zyskuje i mięknie. doczekać się nie mogę. zamotałam na chwilę i byle jak 4,5 latkę, Marta nie chciała i uciekała z wrzaskiem, więc o nośności itp ciężko się wypowiadać. aaa i kolory: te są piękne, ja mam róż, ale widziałam fiolety i też mi się bardzo spodobały

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

sztywna i cienka deska. ale to przed praniem teraz się suszy, mam nadzieję, że na jutro będzie gotowa. mam fiolet - jest obłędny. chciałam zrobić zdjęcie w praniu, bo te kolory niesamowitej głębi nabrały, ale mam kiepskie światło w łazience więc i tak by przekłamało. zrobię jutro na żywo.

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

A ja dostalam avizo
    Moze jutro zobacze przed praca, pracuje po poludniu.
    To jak sztywna, to moze jak katja albo aare z welna - tez sa twardawe, tylko, ze po praniu tez, a Natki maja zmieknac bardziej. Cos czuje, ze to byl dobry zakup

Chusteryczka

Domyślnie

i jak wrażenia już po upraniu? wyschły Wam?
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Nie mogę się doczekać! No i nie wiem, czy dostałam dobrą chustę, bo zamawiałam róż, a Mąż zerknął przy odebraniu i opowiedział mi, że: "no widziałem, fiolety takie". Ale wiadomo - to facet, więc może pomylić róż z fioletem. Dziś rano był zabiegany i nie zdążyłam Mu powiedzieć, żeby zerknął jeszcze raz, rzetelniej
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Kasia ma fioletową chustę, może światło tak się ułożyło.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustonówka
    Miejscowość
    Sochaczew

Domyślnie

ja mam różowa wełenkę Dla mnie na pierwszy rzut oka ten róż wygląda na delikatny wrzosik. Dla mnie to ok bo bardzo lubię ten kolor. Dodatkowo jest lekko połyskująca co dodaje jej wg mnie szlachetności. Po praniu jest miękka i mnie akurat nie podgryza. Nie mam zbyt dużego porównania z innymi chustami ale podoba mi się to, że ma mniejszy węzełek niż didkowe fale
    Wydaje mi się że będzie to nasza ulubiona chusta przez dłuższy czas

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Po tych zdjęciach stwierdzam, że fiolecik ładniejszy
    Ale i tak żadna z nich dla mnie I podpytuję za Joawoj - a nowsze nowości to co i kiedy, hę?...
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustofanka
    Miejscowość
    somewhere

Domyślnie

Dziewczyny, a powiedzcie proszę czy te wełenki trzymają długośc po praniu? Bo się przymierzam do fioletu,a 4,6 to dla mnie takie akurat i gdyby miała się skurczyc to musiałabym wziąc 5,2...
    Moje skarby:
    Ania 13.08.2004
    Nina 19.01.2006
    Staś 18.03.2009
    no i Tomasz - mąż

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edziab Zobacz posta
    Dziewczyny, a powiedzcie proszę czy te wełenki trzymają długośc po praniu? Bo się przymierzam do fioletu,a 4,6 to dla mnie takie akurat i gdyby miała się skurczyc to musiałabym wziąc 5,2...
    Standard powinien być ok. Na wszelki wypadek napisz wcześniej, że u Ciebie każdy centymetr ma znaczenie, to dziewczyny zmierzą chustę dokładniej przed spakowaniem.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

własnie miałam pisać o długości - 6 czyli standard jest naprawdę długa. po zawiązaniu kieszonki ogony z tyłu mam do ziemi, kiedy zawiążę je z przodu, to i tak spod kurtki wystają. i trzyma długość po praniu.

jestem po 3 godzianch spaceru - nosi przerewelacyjnie!!!!

aha, i kto nas nie zobaczy, mówi od razu: ale fioletowa chusta! także wątpliwości co do koloru raczej niet.

podsumowując - bomba!!!

Natalio, prosimy o kolejne nowości

Uprawnienia umieszczania postów