Bom straszliwie ciekawa. Moja leży na szafie i czeka, aż ją aniołki pod choinkę podłożąPlizzz - opiszcie wrażenia!
Bom straszliwie ciekawa. Moja leży na szafie i czeka, aż ją aniołki pod choinkę podłożąPlizzz - opiszcie wrażenia!
Ostatnio edytowane przez ninuczka ; 04-12-2009 o 21:58
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
inna niż grecja, nie taka puchata. w pierwszym dotyku nawet sztywna, cieńsza i gęściej tkana. teraz jest po praniu, łażę i macam ją mokrą. podobno po praniu zyskuje i mięknie. doczekać się nie mogę. zamotałam na chwilę i byle jak 4,5 latkę, Marta nie chciała i uciekała z wrzaskiem, więc o nośności itp ciężko się wypowiadać. aaa i kolory: te są piękne, ja mam róż, ale widziałam fiolety i też mi się bardzo spodobały![]()
sztywna i cienka deska. ale to przed praniemteraz się suszy, mam nadzieję, że na jutro będzie gotowa. mam fiolet - jest obłędny. chciałam zrobić zdjęcie w praniu, bo te kolory niesamowitej głębi nabrały, ale mam kiepskie światło w łazience więc i tak by przekłamało. zrobię jutro na żywo.
i jak wrażenia już po upraniu? wyschły Wam?![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Nie mogę się doczekać! No i nie wiem, czy dostałam dobrą chustę, bo zamawiałam róż, a Mąż zerknął przy odebraniu i opowiedział mi, że: "no widziałem, fiolety takie". Ale wiadomo - to facet, więc może pomylić róż z fioletem. Dziś rano był zabiegany i nie zdążyłam Mu powiedzieć, żeby zerknął jeszcze raz, rzetelniej![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Kasia ma fioletową chustę, może światło tak się ułożyło.
ja mam różowa wełenkęDla mnie na pierwszy rzut oka ten róż wygląda na delikatny wrzosik. Dla mnie to ok bo bardzo lubię ten kolor. Dodatkowo jest lekko połyskująca co dodaje jej wg mnie szlachetności. Po praniu jest miękka i mnie akurat nie podgryza. Nie mam zbyt dużego porównania z innymi chustami ale podoba mi się to, że ma mniejszy węzełek niż didkowe fale
Wydaje mi się że będzie to nasza ulubiona chusta przez dłuższy czas![]()
Po tych zdjęciach stwierdzam, że fiolecik ładniejszy
Ale i tak żadna z nich dla mnieI podpytuję za Joawoj - a nowsze nowości to co i kiedy, hę?...
Julka 2001, Zosia 2007
Dziewczyny, a powiedzcie proszę czy te wełenki trzymają długośc po praniu? Bo się przymierzam do fioletu,a 4,6 to dla mnie takie akurat i gdyby miała się skurczyc to musiałabym wziąc 5,2...
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
własnie miałam pisać o długości - 6 czyli standard jest naprawdę długa. po zawiązaniu kieszonki ogony z tyłu mam do ziemi, kiedy zawiążę je z przodu, to i tak spod kurtki wystają. i trzyma długość po praniu.
jestem po 3 godzianch spaceru - nosi przerewelacyjnie!!!!
aha, i kto nas nie zobaczy, mówi od razu: ale fioletowa chusta! także wątpliwości co do koloru raczej niet.
podsumowując - bomba!!!
Natalio, prosimy o kolejne nowości![]()