Udało się dzisiaj pstrykąć jakąś fotke
![]()
Udało się dzisiaj pstrykąć jakąś fotke
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Marza, ślicznie udało się wam kolor uchwycić![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
to zdjęcie wiedzie mnie na pokuszenie
2007, 2009, 2016
no baaardzo piękne zdjęcie różowego! Bardzo! A ja się niezwykle cieszę, że dokupiłam sobie fiolet (właśnie w nim siedzę), choć nie powiem, że jest ładnieszy![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
te pasiaki są super! róż nie dla mnie ale fiolecik miałam okazję przymierzyć i jest świetny - chusta miękka i przyjemna w dotyku, nosi też dobrze (ale ja tylko przymierzałam...)
niestetyaż trzy Opolanki stwierdziły, że takową muszą posiadać więc co się będę na mieście z kimś w identycznej chuście mijać
a u nas wyglądała tak (zdjęcie własnością Kulki37 jest):
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
marza
mayka
ja mam różdziś w końcu wypróbowałam w tzw. terenie
Bardzo dobrze nosi moje około 9 kg dziecko
![]()
Dziekuję
Choć bez słońca za oknem,wyszło takie szare![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zdjęcia piękne to teraz moja opinia o nośności i inne
Wiązanie kieszonki, 2x, plecaka z krzyżem i prostego wychodzi na 11kg Gosi wspaniale. Chusta jest poddająca się wiązaniu, ładnie się układa, dociąga i dobrze pracuje. Jak zawiążę tak się trzyma i nie osiada mi dziecko. Gdy nosiłam Franka (13,5 kg) w plecaku to też bardzo ładnie chusta trzymała dziecko, nie wrzynała się ani nie rozciągała. Czy odejmuje kg? Nie wiem ale mam bardzo duży komfort noszeniaWełna zdecydowanie nie gryzie. wyraziste kolory w fiolecie są dla mnie strzałem w 10. Chusta jest ciepła
No i szeroka jest. A ja to lubię![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Widzę że koleżanka jednak upolowałafiolecik.
Moje łobuziaki super chłopaki to: Iga (2009) i Milek (2007)
A macie jakieś przypuszczenia jak ona się sprawi w lato?
Te róże mnie na lato kuszą![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
mam fioletowego pasiaczka z welna, jest bardzo mily w dotyku, tkany dosc gesto, bardzo dobrze sie wiaze. ta chusta ma w sobie taka ,hmm... jak to nazwac...sprezystosc-swietnie pracuje, ale jednoczesnie nie osiada. ciekawe czy Natalia zrobi reaktywacje pasiaczka? bo jesli nie to bede miala UNIKAT![]()
Nie, kochana YPSI już nie, przepraszam coś mi się pociumało. Ale gdyby nawet, to i tak z sympatią.![]()
Moje łobuziaki super chłopaki to: Iga (2009) i Milek (2007)