Odkopie temat, może ktoś pomoże. =)

Planujemy EC stosowac od dnia narodzin naszej pociechy (poczatek sierpnia) i powoli sie zabieram za kompletowanie wyprawki chustowo-pieluchowej.
Pracuje z domu + wyglada, ze bede mogla wziac min. 8m-cy macierzynskiego wiec mozna zalozyc iz EC poswiece sie 24/7.

Wiec pomyslalam, ze bardziej doswiadczone mamy EC moze pomoga troche z decyzjami.

Mianowicie na liscie wyprawkowej mojej sa:
1. spodnie chinskie - chcialabym na drutach zrobic, ale nie moge znalezc wzoru. Ktos ma moze lub wie gdzie znalezc?
2. miseczki, dwie - mam zamiar w miare mozliwosci (i wspólpracy) wysadzac w lazience, ale pewnie miseczki/nocniczki male sa nieocenione przy karmieniu, w nocy i na spacerach
3. majteczki male + malutkie wkladki bambusowe - nie mam pojecia gdzie znalezc rozmiary niemowlece (np bambino majtki treningowe sa od 11kg!)
4 pieluszki + otulacze tetro - podoba mi sie, ze sa zaprojektowane z mysla o latwym EC - czy ktos zna/poleca jeszcze jakies inne firmy? I jaka ilosc? Czy np 6 formowanek tetro + 2-3 otulacze + jakieś wkłady na poczatek np to rozsadny start?
5. wełniany kocyk lub dwa

Wszelkie komentarze i pomoc mile widzana!