Chyba jestem kolekcjonerką
każda nowoodkryta przeze mnie pieluszka kusi, oj kusi, żeby ją mieć.
Czy to się kiedys nudzi?![]()
Chyba jestem kolekcjonerką
każda nowoodkryta przeze mnie pieluszka kusi, oj kusi, żeby ją mieć.
Czy to się kiedys nudzi?![]()
Ja bym chciała, zeby mi się znudziło, ale końca nie widać...i ostatnio znowu odkryłam coś co mnie potwornie kusi![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
nie mija, wrecz przeciwnie, a czesto konczy sie wyprodukowaniem kolejnego pieluszkowca![]()
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
żeby nie było że tak tragicznie z nami, to powiem że mnie niecoooooo minęło
no ale to tylko z braku czasunie ma się kiedy przeglądać, to i nie kusi
![]()
Ja już planuje kolejnego chuścioszkaA tak serio, to każda nowo odkryta pielucha kusi, żeby ją mieć. I w tym problem, bo chciałabym sobie dopasować stosik pod to co mi najbardziej odpowiada, a z drugiej strony jak tu nie kupić jakiejś kolejnej pięknej pieluszki.
Na całe szczęście narazie finanse biorą górę![]()
No właśnie chcę pochwalić sie w odpowiednim wątku nowościami.
Muszę mieć wszystko po jednej sztuce. żeby móc się wypowiedzieć..oczywiście![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Nam też nie mija, chociaż myślałam, że po skompletowaniu nowych pieluszek dla córeczki poczuję się zaspokojona na jakiś czas
. Za dużo jest ciekawych pieluszek a ja lubię je testować. Też mam raczej wszystkiego po 1 sztuce.............
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl
To jakiś nałóg. Znajoma z USA mnie spytała czy nie chcę czegoś, bo jej teściowa będzie jechała do nich... pierwsza rzecz o jakiej pomyslałam to pieluszki![]()
Znam ten bólJaką radość miałam, jak małż został chrzestnym i udało nam się rodziców chrześniaczki namówić na wielo - szalałam z zakupami na prezent dla malutkiej
Ale było fajnie!
A co do kolekcjonowania, to kiedyś wypatrzyłam na bazarku taniutkie, śliczniutkie AIO i choć już nie było komu, kupiłam, bo będzie dla mojego następnego pieluszkowca (ale jeszcze nic o nim nie wiem)