Mloda mama ,z maluszkiem w teczowej chuscie.Pieknie to wyglądało,tak szybko maszerowała ,ze nie zdażyłam zaczepic!Czy wiadomo któż to?![]()
Mloda mama ,z maluszkiem w teczowej chuscie.Pieknie to wyglądało,tak szybko maszerowała ,ze nie zdażyłam zaczepic!Czy wiadomo któż to?![]()
To chyba byla magda1980.Ma taka teczową chuste w avatarku!Madziu jak ślicznie wyglądałaś!![]()
a nie anetta1980? bo magda to na podlasiu mieszka...
stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014
kubutku, magda to nie była na bank![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
ojej oczywiscie pomylilam sie ,1980 mnie zmylil....
No i ta teczowa chusta w avatarku.No to pewnie macie racje , anetta!Czy ona ma teczowa chuste?
ma m.in.annę, więc by pasowało w sumie... a jak ta mama wyglądała? niska,wysoka, brunetka,blondynka?![]()
Możliwe,że to była Anetta-(moja siora)...ma śliczną Annę kolorową....i mieszka na Gwarnej.....szybko też potrafi chodzić....![]()
to była szczupła brunetka,dzieciatko mialo czapke z pomponem?Chyba tak... Maszerowała żwawo !
uuu, no jak brunetka to na pewno nie anetta jednak
do opisu pasowałaby Gavagai (zdaje się że mieszka w tamtej okolicy i ma katję - ale o ile dobrze pamiętam jej synek już raczej samobieżny więc chyba to nie ona..?) albo miedzygalaktyczna (ma girasola kolorowego pięknego).
a wiązanie na plecach czy z przodu?![]()
To nie ja. Nie mam już "maluszka"(jak pisała kubutkowa) - tylko dużą dwulatkę. Ale tęczową chustę mam i noszę już tylko na plechach jak co. No szybko czasem chodzę
, ale tego dnia niestety nie ja byłam. A Gavagai też to raczej nie była.
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
To też nie ja.
My już chustopróchna na emeryturze
I Katjusza pożyczona była![]()
Muszę spytać siostry, czy to nie ona była - szczupła brunetka szybkobieżna to się zgadza. Co prawda ani Maruyama, ani Nati Savanna raczej tęczowe nie są, chyba, że sobie coś kupiła o czym nie wiem
No i ostatnio rehabilitant im kazał ograniczyc chustowanie, więc chyba raczej nie ona. Ale zapytam.
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż