Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kogo tato mieszka w Opolu na Domańskiego 40?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie Kogo tato mieszka w Opolu na Domańskiego 40?

Spotakałam dziś w sklepie "u Marcina" przy ul. Domańskiego w Opolu bardzo miłego Pana, który wykazał się niezwykłą znajomością rzeczy odnośnie chustowania. Młodego miałam w 2x pod polarkiem, Młoda była w wózku. Nie widział wcześniej polarka, ale powiedział, że tak też można, ale na plecach wygodniej. Wie, bo jego córka nosi. Śmiał się do swojego kolegi, że córka wtedy wygląda jak wielbłąd . Mówił też, że sam mieszka przy Domańskiego 40 (chyba) i powiedział, gdzie córka, ale nie dosłyszałam a musiałam się zająć zakupami i nie dopytałam. Acha - ma piątkę wnuków i jego też próbowano zachustować, ale się nie dał. Bardzo pozytywne spotkanie.
    KOGO TO TATO?
    Ostatnio edytowane przez ninuczka ; 30-11-2009 o 19:05
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chustofanka Awatar sza

Domyślnie

ninuczka, co prawda nie wiem, czyj to tata, ale wykorzystam to, że się tu pojawiasz i spytam, czy przyjdziesz w końcu na jakieś spotkanie chustowe (tudzież inne), hę? może w sobotę?

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Hmm. Szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem, bo moja mama będzie robic imieniny (Barbara) i chyba jednocześnie Mikołajki. Jeśli się mylę, to będę
    Szkoda, że nie wiesz, czyj to tata - już myslałam, że Twój...
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ewo!Śniło mi się,że na kolejne warsztaty przyjechałaś półciężarówką i pomagaliśmy przenosić Twoje chusty.Tyle tego było,że po przebudzeniu nogi mnie bolały od chodzenia)

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulka37 Zobacz posta
    Ewo!Śniło mi się,że na kolejne warsztaty przyjechałaś półciężarówką i pomagaliśmy przenosić Twoje chusty.Tyle tego było,że po przebudzeniu nogi mnie bolały od chodzenia)

Ja mogę ponosić jakby co

Co do taty to obstawiam Brikolowego, ale kto wie...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

JA TEZ NIE WIEM KOGO TO TATA
    ale musze przyznac ze fajny tata

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulka37 Zobacz posta

O jeny|! Przepraszam Cię bardzo
    Żeby nam trochę lżej było, to staram się troszkę sprzedać (ale wiadomo - kryzys)
    OT. Janis - zawstydziłaś mnie i muszę edytować post Ale ten Tata był fajowy

Uprawnienia umieszczania postów