Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: chusta do 150zł?

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

co jeszcze przemawia na korzyść oryginalnej firmowej - można ją później sprzedać z niewielką stratą, a takiej samoróbki nikt już później nie kupi (raczej).
    najlepiej daj ogłoszenie, że kupisz chustę do 150zł - zobaczysz, że oferty się posypią
    a ellaroo dla lżejszych dzieci, jak ma starczyć na dłużej lepiej kupić skośnokrzyżową.

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

[a ellaroo dla lżejszych dzieci, jak ma starczyć na dłużej lepiej kupić skośnokrzyżową.[/QUOTE]

Z tym to ja się do końca nie zgodzę. Zależy może od zdefiniowania "cięższego dziecka", ale ja sama zostawiam sobie jedną EllaRoo bo noszę w niej z powodzeniem 13 kg.
    Te same 13 kg (+ ubranie zimowe) noszę również w vatanaiach i się nie skarżę
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankamk Zobacz posta
    Można też śledzić na Ogólnym.
    Kilka dni temu była Lanny Lamb za 100 zł!
    nadal jest - aktualnie nawet dwie sztuki za mniej niz 150 sie znajdą - zapraszam
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Ja też sprzedaję Lenny'ego. Miałam go nie wystawiać, bo na tutejszym straganie raczej kolekcjonerskie egzemplarze chodzą, no ale skoro jest popyt...
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustomanka

Domyślnie

Przepraszam, ze z takim opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale! Bardzo Wam dziękuje za pomoc! Co prawda koniec konców był taki, że koleżanka odkupiła pożyczoną chustę , ale za to ja zyskałam nową wiedzę w postaci kilku fajnych chust!
    Teraz zastanawiam się jak je kupić by nie spowodować awantury w domu...
    Jesteście niezastąpione!!!!

Uprawnienia umieszczania postów