Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Mąż mĂłwi kolejnej chuście "nie". :(

Chustoguru Awatar lynette
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Mąż mówi kolejnej chuście "nie". :(

Chciałam kupić cienkiego Hoppa na lato, gdyż wybieramy się z rodzinką do Egiptu. No przecież nie wezmę niebieskiej Nati, rozumiecie mnie oczywiście, pilnie trzeba kupować nową chustę. Małż powiedział, że zwiariowałam, następne 3 stówy do niemałych już kosztów wyjazdu No i buu nie będę mieć nowej chusty Tak na serio, to go rozumiem, to nie jest rozsądne, ale tak bym chciała coś leciutkiego na upały. Chciałam się wyżalić, już mi lepiej.
    Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Oj wspolczuje tobie ... niektorzy mezowie nie od razu sa przekonani. Moze pomysl o czasowej wymianie twojej Nati na inna chuste. Ja tak wymieniam sie tutaj z kolezankami, w ten sposob mam mozliwosc testowania roznych fajnych rzeczy.

Chustofanka

Domyślnie

Ja tez chcialam i za mezowskie 'veto' moge jednej osobie podziekowac

W takiej sytuacji nie planuje juz zadnych nowych chust, bo skoro nie da sie sprzedac zadnej, a przy probie sprzedazy jest sie narazonym na zlosliwe komentarze, to rosnacy stosik mi niepotrzebny.
    Jestem mama potrojna. Zostalam nia na raty, w 2002, 2005 i 2007.

http://www.ratujmaluchy.pl/

Chustomanka Awatar anetta1980
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No to rzeczywiście niebieska Nati na lato w Egipcie nie jest dobrym rozwiązaniem. Sama coś o tym wiem wrócilismy z Egiptu 2 tyg. temu i też miałam niebieską Nati, której ani razu nie założyłam ze względu na upał).

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja jak mówię, że może "coś" kupię na allegro to mąż od razu - nową chustę? Hihi. Ja sprzedałam swoją sztywną i zbyt ciepłą jak dla mnie Nati, zamieniając na Indio (oczywiście była dopłata, ale ten drobny fakt pominęłam ) Mąż zadowolony widząc mój zachwyt i to, że od razu zamotałam Madzię, a Nati ostatnio przeleżała nieruszana.

Uprawnienia umieszczania postów