Nie wiem, co będzie lepsze dla półtoraroczniaczki, dużo nocnikowej, ale jak się zsika w pieluchę to konkretnieZwłaszcza w nocy.
Nie wiem, co będzie lepsze dla półtoraroczniaczki, dużo nocnikowej, ale jak się zsika w pieluchę to konkretnieZwłaszcza w nocy.
Moim zdaniem lepsza jest flexi w takim przypadku. 2 powody. Sama w sobie jest bardziej chłonna. Oraz pieluszka flexi w rozmiarze 2 jest tak zbudowana, że ma kieszonkę z wkładem. Dzięki kieszonce można jeszcze dołożyć dodatkowy np. mały bambusowy wkład. To jeszcze bardziej zwiększa chłonność. Stosowałam tak na dwulatku, dużym sikaczu.
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl
Dodam że Flexi ma dodatkową wkładkę bambusową w cenie i warstwę bambusa też wbudowaną.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Koire , flexi będzie lepsza .
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )