Ewinko, a moze jednak rozmiar otulacza? Ja mam dwa nature babies. Uzywam ich na noc z tym ze zdecydowanie dla naszych niecalych 11 kg uzywamy L. Nic nie obciska ani nie uwiera. Zreszta mam bzika na temat nie uwierania - malych jaderek.
Yetta ma zajfajne obszerne formowanki. I Dominiki eLki tez sa duze, i sporo mieszcza w srodku.
![]()
No głowy nie dam, że to otulaczNie wiem i dlatego Was pytam, o co kaman
Rzeczywiście babeco ma takie ściśnięte gumki.
Poza tym kiedyś się zdarzyło coś takiego z JBD - ale myślałam, że to rzepy źle zapięłamBo potem jakoś nic się z nią nie działo.
Niestety ani ja, ani nikt z rodziny na drutach nie robi - zainwestuję chyba w storchenkinderyTylko znów będę miała dylemat - czy M czy L, bo L jest od 12 kg - jesteśmy na granicy, ale nie chcę, żeby był ani za mały, ani za duży
Ale póki nie zakupię, muszę coś wymyślić na noc![]()
Ja też jestem zdania, że to chyba nie otulacz. Raczej da się tak wyregulować, żeby nie obciskał. Ale z drugiej strony, tyle ile dzieci, tyle różnych możliwości
A masz może na stanie jakieś majteczki treningowe? One na pewno nie odcisną się, jak włożysz do środka jakiś wkład. A jak założysz na formowankę, to będziesz wiedziała, czy to ona tak obciska.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się