Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Co robię źle?????

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewinka Zobacz posta
    Myślałam o wełnianych gatkach, ale jak dotąd, to było marzenie ściętej głowy z powodu ceny - do tego jeszcze droga wydaje mi się pielęgnacja
    Jeśli robisz na drutach (albo może mama/tesciowa/babcia/ciocia) to koszt wełnianego otulacza jest naprawdę niewielki. Wełny na jeden otulacz schodzi za 6-10zł, w zależności od tego w jakim sklepie kupujesz.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chusteryczka Awatar polaquinha
    Miejscowość
    Łodź

Domyślnie

Ewinko, a moze jednak rozmiar otulacza? Ja mam dwa nature babies. Uzywam ich na noc z tym ze zdecydowanie dla naszych niecalych 11 kg uzywamy L. Nic nie obciska ani nie uwiera. Zreszta mam bzika na temat nie uwierania - malych jaderek.
    Yetta ma zajfajne obszerne formowanki. I Dominiki eLki tez sa duze, i sporo mieszcza w srodku.

"Najwspanialszym prezentem, ktorym mozesz obdarowac druga osobe,
    jest podarunek w postaci twojego oczekiwania sukcesu tej osoby"

Abraham "Prawo Przyciagania"

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

No głowy nie dam, że to otulacz Nie wiem i dlatego Was pytam, o co kaman
    Rzeczywiście babeco ma takie ściśnięte gumki.
    Poza tym kiedyś się zdarzyło coś takiego z JBD - ale myślałam, że to rzepy źle zapięłam Bo potem jakoś nic się z nią nie działo.

Niestety ani ja, ani nikt z rodziny na drutach nie robi - zainwestuję chyba w storchenkindery Tylko znów będę miała dylemat - czy M czy L, bo L jest od 12 kg - jesteśmy na granicy, ale nie chcę, żeby był ani za mały, ani za duży

Ale póki nie zakupię, muszę coś wymyślić na noc

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Ja też jestem zdania, że to chyba nie otulacz. Raczej da się tak wyregulować, żeby nie obciskał. Ale z drugiej strony, tyle ile dzieci, tyle różnych możliwości
    A masz może na stanie jakieś majteczki treningowe? One na pewno nie odcisną się, jak włożysz do środka jakiś wkład. A jak założysz na formowankę, to będziesz wiedziała, czy to ona tak obciska.

Uprawnienia umieszczania postów