Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: prosze o rade

Mieszany widok

Domyślnie prosze o rade

witam.
    chciałabym spytać, co sądzicie o tych chustach?? napewno macie duże doświadczenie, więc chciałabym zasiegnąć języka z góry dziękuje

http://www.allegro.pl/item824701773_..._paski_5m.html

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To jest tzw. samoróbka. Nie jest tkana skośnokrzyżowo, więc nie ma tych samych właściwości, co chusty firmowe. Zainwestuj lepiej w oryginalną chustę używaną. Będzie Cię kosztować 2 razy więcej, ale przynajmniej się nie zniechęcisz do noszenia.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Question

A chcesz kupić czy jesteś osobą je produkujacą?

Nie ma informacji ocertyfikacie bezpieczeństwa materiału dla dziecka,

Cchusty mają ścięte końce na kształt równoległoboku a nie trapezu.

Kolorki ciekawe, szkoda że na tej lalce tak brzydko chusta ułożona i nie naciagnięta

No i samoróbka jak samoróbka - nie jest skośnokrzyżowa więc tak ładnie nie pracuje i dopóki się materiału w łapki nie weźmie i nie spróbuje zawiązać to nigdy nie wiadomo, jak się zachowa...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

ulala.v
    Guest

Domyślnie

miałam kiedyś taką zasłonkę-materiał z ikea

Domyślnie

chce kupić, dla dzieciaczka mojego coprawda, ma już rok, ale co tam póki co chustujemy się, prześcieradłem w domku, i całkiem nieźle znosi wydziwianie mamy naszemu dwulatkowi, i trzylatce też sie spodobałotakże,to moje chustowanie będzie z opóźnionym zapłonem, ale dobre zastosowanie, zamiast wózka dla dwulatka. żałuje, ze tak późno

Chusteryczka

Domyślnie

mysle, ze nawet troszke mozesz dolozyc i kupic oryginalną uzywaną, to dopiero FAJNIE NOSI a u Odynki widziałam opcję kupna na raty;D

Domyślnie

właśni znalazłam chustę Nati, jeszcze się rozejrze zorientowałam się już, że chustanie może być elastyczna

http://www.allegro.pl/item834540078_...ia_dzieci.html taką dorwałam i chyba się na nią zdecyduje
    Ostatnio edytowane przez cristiana ; 28-11-2009 o 17:46

Uprawnienia umieszczania postów