Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: w sprawie wisiadel...znow

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Te dyndające nóżki mogą się w nocy przyśnić

4 lata temu też miałam wisiadło, ba nawet 2 ale dziecko szybko zweryfikowało jakość ustrojstwa. Zresztą nam też było mega niewygodnie.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Dzisiaj na Jarmarku matka nosiła w BabyBjorn przodem do świata

Kurde a ja nie potrafie podejść i powiedzieć, że żle robi a doradcą jestem

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

nemhain to chyba normalne,że nie potrafisz podejść, trudno się obcym mówi jak mają postępować ze swoimi dziećmi, choć ciśnienie skacze ostro...

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

wiecie co czasem ja robie
    - proszę o podanie imienia i nazwiska rehabilitanta lub ortopedy którym się podpierają ci producenci wisiadeł.. zazwyczaj milczą bo takich często nie mają a oni zwyczajnie kłamią..tylko niewielu rodziców pewnie sprawdza tych ich specjalistów.

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Słuchajcie, a jakby tak do wszystkich z listy "Ofert kupna" na Allegro porozsyłać maile z ostrzeżeniem (np. wkleić tekst z ulotki KK anty-wisiadłowej), zalinkować odcinek DDTVN w którym Zawitkowski odradzał stosowanie tego badziewia i stronę Klubu Kangura...? albo cuś...?

Może ktoś, kto to przeczyta, trzy razy się zastanowi zanim tego g**** użyje...? Albo chociaż zakiełkuje w nim ziarno wątpliwości........
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustoholiczka
    Miejscowość
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamamajka Zobacz posta
    Słuchajcie, a jakby tak do wszystkich z listy "Ofert kupna" na Allegro porozsyłać maile z ostrzeżeniem (np. wkleić tekst z ulotki KK anty-wisiadłowej), zalinkować odcinek DDTVN w którym Zawitkowski odradzał stosowanie tego badziewia i stronę Klubu Kangura...? albo cuś...?

Może ktoś, kto to przeczyta, trzy razy się zastanowi zanim tego g**** użyje...? Albo chociaż zakiełkuje w nim ziarno wątpliwości........
    Nie wolno tego robić. Byłoby to rozsyłanie spamu za pomocą allegro.Podejrzewam, ze dostałabyś upomnienie w końcu albo i zablokowanie konta gdyby ktoś się wkurzył.
    http://edu-mata.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/EduMatablogspotcom/
    Syn Pierwszy - 06.2007 r.
    Syn Drugi - 10.2008 r.
    Córka Pierwsza - 03.2014 r.
    Córka Druga - 04.2018

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

to przecież zwykła tania tandeta z Chin, masakra a nieświadomi ludzie kupują jak świeże bułki! Ja niestety najczęściej widuję maluchy w takich właśnie pajacach jak ten, raz widziałam maluszka w Kari Me. Kiedyś mało nie padłam na widok mamy niosącej w wisiadle maluszka bez zapiętych szelek, przytrzymując plecki ręką!!

Zastanawiałam się ostatnio nas własną reakcję ( gdybym i ja nosiła w wisiadełku) gdyby ktoś zwrócił mi uwagę (jakaś chusto-mama). Na pewno najpierw bym się uniosła dumą, ale jestem pewna, że bym tego nie zignorowała. Reakcje ludzi mogą być różne, ale myślę, że zwrócenie uwagi nas nic nie kosztuje (najtrudniejszy pierwszy krok). Ja jestem nieśmiała i taki trening byłby super ćwiczeniem nad pokonywaniem barier Byłoby super podzielić się wrażeniami
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Okropieństwo. Przodem do świata, na biodrze. Bomba... ale raczej atomowa. Zagrzmijcie niebiosa!!

Uprawnienia umieszczania postów