Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: w sprawie wisiadel...znow

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie w sprawie wisiadel...znow

ja wiem ze na tym forum znajde na pewno milion watkow dotyczacyuch nosidel i wisiadel...wstrzasnelo mna ostatnio takie cudo:
    http://www.allegro.pl/item821097279_..._promocja.html

dziewczyna na forum rowiesniczym zapytala o to (w sensie, czy warto), na szczescie madra byla i dala sie przekonac ze to badziew szkodliwy etc.

ale: czy w Polsce nie ma jakichs regulacji prawno-medycznych ktore dopuszczalyby okreslone produkty dla dzieci do sprzedazy?
    no bo przeciez to masakra jakas jest. ewidentnie, nawet golym okiem niewprawnym widac, ze to nie kmoze byc DOBRE dla dziecka! dlaczego wiec kazdy moze takie gowno za przeproszeniem sprzedawac i zachwalac jako cud nad cuda??

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

O #$%&### że tak się brzydko wyrażę Ja tego wcześniej nie widziałam

"Konstruktorzy kierując się dobrem dziecka i wygodą dla rodziców tak zaprojektowali nosidełko żeby było jak najbardziej komfortowe bezpieczne i funkcjonalne"

A to zdjęcie na opakowaniu gdzie dziecko wisi z nakrytą głową

Tymek 20.05.2008 i Emilka 30.04.2010

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mój kolega na nk miał zdjęcie z córką w takim wisiadle. Dumny i blady Napisałam mu, że super, że nosi małą, ale podesłałam linka do chustomanii o noszeniu przodem do świata itp. Ciekawe tylko, czy w ogóle to przeczyta

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Widziałam to-to na żywca, na basen wparowała mama, też dumna i blada, niosąc dziecko na biodrze przodem do ludzkości. Akurat się w Perłę motałam, to spojrzała na mnie z wyższością
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustofanka Awatar kaka-llina
    Miejscowość
    Rochester/Kent/UK

Domyślnie

Widziałam to na sierpniówkach te mnie przeraziło...dobrze chociaż że dziwczyna zapytała zanim kupiła..
    Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)

Chustofanka

Domyślnie

Widziałyście jedną z opinii:
    Towar super, pochwalony nawet przez rehabilitantkę!!! Przesyłka szybka!!Cała transakcja odbyła się zgodnie z normami Unii Europejskiej, NATO, Układu Warszawskiego, Grupy G8, UNESCO, ONZ, OHP, ZHP. Dziękuję!!!

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Nie dała mi spokoju myśl o napisaniu do sprzedawcy tego nosidła. W końcu to uczyniłam. Jego odpowiedź:

"WitamNosidełko jest w 100 % bezpieczne. Dziecko nie jest noszone na kroczu tylko siedzi w nosidełko, poza tym dziecko mozna nosić zarówno przodem do świata jak i tyłem gdyby nie chciała Pani dostarczać dziecku nowych wrażeń aczkolwiek nie widzę w tym nic złego. Sprzedaliśmy już kilka set nosidełek z każdego koloru i mamy mnóstwo pozytywnych komentarzy od szczęśliwych mam. Nie zawsze to co drogie musi być dobre i odwrotnie to co tanie- słabej jakości. Poza tym jeżeli zdecydowała by sie Pani na zakup a dziecko nie czułoby sie w nosidełku wygodnie to może Pani zwrócić towar w ciągu 10 dni, a my zwrócimy Pani pieniążki. Zalecam do poczytania komentarzy, sa one najlepszym dowodem na to, że nasz towar jest wysokiej jakości.
    Pozdrawiam Hurt3
    "

zostawiam to bez komentarza
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Uprawnienia umieszczania postów