WCZORAJ JUZ O TYM CZYTALAM W JAKIMS POSCIE, NO I WIDZIALAM....
to uzaleznienie
niech to bedzie przestroga dla wszystkich chustoholiczek![]()
WCZORAJ JUZ O TYM CZYTALAM W JAKIMS POSCIE, NO I WIDZIALAM....
to uzaleznienie
niech to bedzie przestroga dla wszystkich chustoholiczek![]()
nooo, okazały stos
ale ja chyba już na jakimś innym etapie wtajemniczenia jestem, bo mnie chusty już nie ruszają, jak dawniej...![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
No co Wy, to mój stos, kilka dni po przelewie szóstki w Lotto![]()
![]()
Prawdziwa uczta dla oczu, szkoda, że nawet z TAKIMI chustami nie miałabym TAKIEGO w nich porządku
![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
babeczka po prostu lokuje kasę
zamiast kupować złote sztabki
![]()
hehe, moj maz z niepokojem zapytal czy aby taki stosik nie jest moim celem...
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
ja tez mysle ze to dobra inwestycja, o wiele bardziej pewna niz akcje i obligacje.
kiedys juz widzialam te szafe.
Nie lubię niebieskości, ale te PAWIE!!!! Matko, są cudne, zwłaszcza te ciemne.
no i burgundowe pawie - też smaczne i bardzo w moim kolorze!
A ja bym tylu chust nie chciała mieć, bo zanim bym wyszła na spacer to bym 2 godziny spędziła zastanawiając się którą włożyćAle laska pewnie u didka ma spore zniżki
![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Piekne
ale chyba przesada, kiedy ona ponosi jes wszytskie??
I jak zapakowane pieknie w torebki![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Proces decyzyjny przy takiej szafie musi prowadzić do obłędu...
Taa a nosi w dwóch, trzech? Ja mam dwie chusty wiązane - noszę w jednej, mam 3 MT noszę głównie w jednym. Żebym nawet nie miała co z pieniędzmi robić to tyle chust bym nie kupiła, może jeszcze ze trzy bym miała do tego co mam.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Steph kupuje wszystkie chusty, ktore didek wypuszcza, kolekcjonuje od dobrych kilku lat, ma rozne niesamowite 'perelki' chustowe. Znam ja tylko wirtualnie, kilka razy mailowalysmy do siebie, odpowiadala na moje pytania dotyczace chust. Dwojke dzieci Steph stracila, niedawno urodzil sie jej nastepny maluszek. Jej cala rodzina jest zakrecona baardzo mocno na punkcie chust, maz tez nosi, tez ma swoje ulubione chusty.
Jej pasja to chusty, zbieractwo, kolekcjonerstwo. We wszystkim oczywiscie nie nosi, teraz zrobila ''mala'' wyprzedaz na TBW, takie tam wietrzenie stosika, okolo 30+ chust poszlo po most, glownie te w ktorych niezbyt chetnie nosi.
Steph jest pierwsza osoba, ktora ma dostep do wszystkich nowosci didkowych, chetnie i rzetelnei opisuje plusy i minusy kazdej chusty, robi duzo fotek, bardzo lubie czytac jej watki.
mnie nie szokuje TA SZAFA
już występowała na naszym forum
jak już ktoś powiedział jedni kolekcjonują znaczki inni chusty![]()