Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: jak zacząć?

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

mucha, jak chcesz wezme na spotkanie wszystko co akurat bede miała suche i powiem co MI nie przemaka i dlaczego, które zmieniam relatywnie rzadko bo się do tego nadają, co schnie dość szybko a co warto mieć na wyjątkowe okazje mam chyba kazdy mozliwy rodzaj.tylko firm mam mało bo powyprzedawałam ...uznałam, ze MI praktyczniej i ekonomiczniej i estetyczniej sparwdza się co innego.tetry nie uzywam wogole np i uwazam ją za mega niewygodną.
    u nas wielo przybrały postac na maksa zblizoną do pampków pod kazdym względem i w takim stpniu w jakim się da nie spiąc na milionach
    daj znaka czy brac;]

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

Ja mogę też zabrać materiały pieluchowe, bo my na samoróbkach i na tetrze głównie.
    jednym z głównie wykorzystywanych do szycia pieluch materiałem jest PUL, który nie przecieka, podobny materiał jak w kurtkach przeciwdeszczowych, dlatego oczywiste.
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chusteryczka

Domyślnie

hihi taak zrobmy pieluszkowo 4.12 z tym, ze ktos nie praktykujący dostanie zawrotow głowy rosas a ja zamiast tetry reczniczki z IKEA za 1,25 nie wiem czemu tetra mi stwardniała...a reczniczkow nie nada prasowac i chyba jakby więcej chłoną? hehhe zaczyna się....mucho, małżonko musza, drżyjcie!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

masz co chciales, drogi mucho.....wateczek na 15 stron
    ja dodam, ze u mnie w tej chwili najlepiej sprawdza sie tetra w kieszonkach lub takze kieszonkach ale uzywanych jako otulacz (czyli ze nie wkaldam tetry do srodka tylko na wierzch) w polaczeniu z wysadzeniem.
    Bo przy wielo fajnie jest takze wysadzac od razu
    tetra wrocila do lask po deszczowym lecie, kiedy tylko ona i kieszonki szybko schly i tak juz zostalo
    Na wyjscia i noc - IB.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

ok to bierzcie na spotkania wszystko co macie.
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Uprawnienia umieszczania postów