Fajną czapę dla Milki znalazłam, idealna do chustowania.
Lekko usztywniany daszek, ale można go zgiąć jeśli będzie trzeba. Jest na tyle duży że zasłania oczy i nos. Ma też osłonę na karczek. zresztą same zobaczcie![]()
![]()
Zamieszczone przez Padthai
DZIEKUJE SERDECZNIE Padthai
Takiego uzasadnienia mi trzeba, dla rodzinki![]()
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
Padthai - dzięki!
Jestem niedoświadczoną mamą.
Intuicja coś takiego mi podpowiadała, ale jako niedoświadczona jeszcze nie zawsze jej słucham (a w zasadzie słucham, ale mam wątpliwości)a tu słowo pisane
No, tego mi było trzeba!
A my na słonce mamy taki kapelusik:
To z boku można odpiąć i jest okrągłe rondo.
a my mamy dwa kapelusiki - jeden identyczny prawie jak Kaja (tylko kolorek inny) - rodzina sie smieje, ze wyglada, jak kowboja drugi to taka zwykla czapka z daszkiem i oslonka na kark i uszy - super do chusty, bo tyle mojemu dzieciowi z niej widac na razie... teraz pozostaje tylko przekonac Frania, ze kapelusze sa superowe...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja też dziś kupiłam dlaZamieszczone przez mama_frania
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Kaja a gdzie kupiłaś taki kapelusik w Krakowie? Bardzo mi się podoba i może w tym Szymciowi słońce nie będzie dokuczać
Szymon 30.12.2007, Wojciech 20.12.2014.
W smyku są.Zamieszczone przez groszek1983
Kupiłam jeszcze drugi w innym kolorze - mniej pasuje do chusty![]()
byłam dzis i nie widziałam![]()
Gdy słońce świeci dzieciątku po oczach to sie dziecie zabezpiecza![]()
![]()
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Jaśnie Panidobre hihi
![]()
A ja mam taki patent - to zdjęcie już jest gdzieś na forum wklejone -
Dzięki podpięciu, dzidzia nie "jeździ" nam rondem po buzi a jak słoneczko baaardzo świeci - można odpiąć.
Duże rondo okrywa też karczekNiestety nie ma w chwili obecnej zdjęcia w chuście - nie miał kto zrobić.
Może next time![]()
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe