Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Al Melle

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    Bardzo mi się podobają nasze dziewczyny szyjące bo potrafią szybko się wpasowac w potrzeby i tym samym błyskawicznie się rozwijają bo przy al melle ma wrażenie że coś zaczynają i nie robią nic by jakoś to udoskonalac.... no takie mam odczucia, pewnie się mylę
    tak otowo napiszę - AlMelle to też NASZA DZIEWCZYNA

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    tak otowo napiszę - AlMelle to też NASZA DZIEWCZYNA

wiem wiem ale mam wrażenie że jakoś mało o nas dba no nie czuję sie dopieszczona przez nią chustowo/mietkowo; kważdym razie i na razie jej oferta nie jest dla mnie, czekam na dalszy rozwój
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka

Domyślnie

a wiecie co mnie bardzo boli? ze w sumie spora część naszych wypowiedzi opiera się na "widziałam na zdjęciu" - w sensie, że nie są to wypowiedzi osób, które faktycznie miały produkt w ręku. szczególnie się to tyczy niszowych produktów. Na przykład taki Womar - gro osób wypowiadało się nie mając ich chusty w ręku ale za to jak autorytatywnie się wypowiadało! a jakże!
    Nie piszę tego przeciw komukolwiek, bo ocena ze zdjęcia to ocena IMO wyłącznie aspektu gustowego bo nijak fotka nie może oddać użytkowych zalet czy wad produktu... a z tego co wiem, to AlMelle daje do potestowania swoje produkty, wystarczy się z nią skontaktować. Ja tak miałam elastyka i tkaną z rypsowym splotem (BTW: no w tej chuście można by konia unieść, taka wytrzymała, ino sztywna mocno była, przynajmniej jako nówka, bo taka do mnie trafiła).

Ja niemietkowa jestem totalnie, mimo wielu prób - ale moze którejś udałoby się z nią dogadać na testy? korci mnie zamówienie u niej onbu...

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

nie wszystkie krytykują, nie wiedząc o czym mówią- ja miałam w rękach jej tkaną i dziecka bym w to nie zamotowała.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

no ja też wiem o czym mówię.. szkoda mi rodzicom mówić aby kupili od niej chustę - jak chcą nosić we flaneli lepiej aby sobie pocięli prześcieradło.. Nie podoba mi się również fakt, że korzysta z wykroju oppamamy ( a tak to wygląda).
    co do pasów biodrowych -nie szaleję za MT z wypełnionym pasem biodrowym Ergonomiki owszem, Mt tylko bez wypełnień "na dole" - chyba, że mówicie o pasach naramiennych.. Mój ulubiony MT Kozy nie ma wypełnionego pasa biodrowego - ba nie ma go wcale ma doszyte po skosie pasy do zawiązania, ale pasa jako takiego pełnego nie ma ; )

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja sobie osobiście nie wyobrażam nosic 20kg bez wypełnionego pasa biodrowego

bardzo dużo osób miało stycznośc czy to z produktami al melile czy womaru, to nie jest tak że większośc wypowiedzi opiera się na niczym

Z racji tego że uwielbiam mt, bardzo "siedzę w temacie", codziennie wyszukuje cudeniek, naprawdę potrafię stwierdzic "po zdjęciu" czy będzie mi pasował Mietek musi mnie powalic na kolana, ten nie powalił. Może gdyby był przystosowany dla młodszego dziecka byłabym łaskawsza
    Szkoda że ta "nasza" dziewczyna się już nie udziela na forum, pewnie byłoby kilka pytań
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka

Domyślnie

tez zaluje ze sie juz nie udziela. tez mam chuste almelle i osobiscie wole zasade - nawet w zaslonie byle nosic a nie porzucac w lozeczku

Uprawnienia umieszczania postów