Cytat Zamieszczone przez jewa Zobacz posta
To zależy czy się ma porównanie do czegoś innego czy nie.
A do mnie właśnie przyleciała taka chusta od Almelle bo spytałam (jako, że ciekawska ze mnie straszliwie istota), czy istniałaby możliwość przetestowania i popatrzenia o co w tym wszystkim chodzi.
Mam dawno kupioną od niej bawełenkę (mnie się przydaje na awaryjne sytuacje bo zajmuje mniej miejsca w torebce niż moja kółkowa) i czytając różne wypowiedzi, ciekawa byłam co jest grane i skąd takie dyszenie i żądza krwi u niektórych osób.

NO więc akurat też MAM PORÓWNANIE teraz.

1. elastyk mi siada, to fakt. Pyza nie jest duża ale siada a chusta wpija mi się w ramiona. Ale dokładnie takie samo odczucie mam przy LD... jak będzie okazja, to jeszcze poćwiczę sobie na MaM jak mi LittleMonster jeszcze kiedyś ją znowu pokaże i pozwoli przymierzyć. Bo może ja po prostu "nieelastyczna mama" jestem a jedynie "tkana mama".

2. tkana (nowa jakaś, bo inna niż ta bawełenka) jest, hmmmm inna. To nie jest ani skośnokrzyżowa ani żakard... takie coś, ale mocny ten materiał (sorki ale ja test rozumiem dosłownie, więc dla testu zawiesiłam się na niej celem pobujania się jak na huśtawce) i wytrzymało mnie. Nosi zdecydowanie lepiej niż bawełenka ale zajmuje więcej miejsca więc pozostanę przy tym co mam.

Tkana lada dzień pofrunie ode mnie ale jakby co, to mogę tego elastyka na pm przekazać dalej, jak Almelle się zgodzi rzecz jasna, bo nie obgadałam z nią co dalej z tym mam zrobić.

BTW: nie można zrobić jakiegoś wątku testowego? Czytałam wypowiedź Meta ale chyba mam zamleczony mózg bo nie wiem co mam reklama do testów... na testach nie tylko się chwali.

Jeśli naruszyłam jakoś regulamin moim postem (bo nie jestem jeszcze biegła w te klocki), to biję się w pierś i o wybaczenie prosząc, liczę na sugestię co mam wyedytować i zmienić.