w instrukcji są wiązania zarówno do chusty tkanej, jak i elastycznej...nie rozdzielam ich na dwa osobne...po prostu każdy może znależć wiązania dotyczące swojej chusty.
nie piszesz jaką chustę miałaś w ręku...muszę w tym miejscu dodać , że wiele osób kupuje u nas chusty osobiście...przychodzą ze swoimi dziećmi i motają się na miejscu...mam wielu zadowolonych klientów...piszą, przysyłają zdjęcia...no cóż nie wszystkim da się dogodzić...niektórzy są zadowoleni...inni nie ...na rynku jest ogromny wybór chust od tych oryginalnych, firmowych ( chociaż i o tych są różne zdania)za duże peniądze...aż po te gorsze...tanie, ale też nadające się do noszenia...nigdy nie porównywałam się z chustami oryginalnymi...zdaję sobie sprawę że moje są od nich gorsze, ale mam klientki które mając stosik chust firmowych kupują mój exotic i owszem zauważają różnicę, ale też w nim noszą.
bardzo chętnie przyjdę na kolejne spotkanie( jeśli nie masz nic przeciwko temu)...mogę przynieść kilka swoich chust i dać dziewczynom do potestowania....możemy porozmawiać też o różnicach.
a jeśli chodzi o atesty to na swoich aukcjach piszemy, że materiały z których uszyte są chusty posiadają odpowiednie atesty, a nie że chusty je mają...to jest różnica
nie wiem czemu jesteś tak źle do mnie nastawiona ...ja staram się dojść do porozumienia.

Odpowiedz z cytatem