Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Al Melle

Mieszany widok

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Gratulujemy ci ciaży. A mi chodziło nie o koszty tkania tylko o ceny bawełny. Można kupić bawełnę za 10 i za 100. I z każdej z nich utkać za 10. A cena chusty bedzie zalezna od wartości składników. To tak ogólnie, bo może wasze skosnokrzyżowe są super, musze ponosić
    Ostatnio edytowane przez paskowka ; 25-05-2011 o 10:23

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustonoszka Awatar Almelle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Gratulujemy ci ciaży. A odnośnie tego co cytuje to ja nie pisze o kosztach tkania tylko o cenie bawełny. Można kupić bawełnę za 10 i za 100. I z każdej z nich utkać za 10. A cena chusty bedzie zalezna od wartości składników. i jej jakośc też - skoro ta sama tkalnia tka dla LL i Bebelulu to co wpływa na to że te chusty sa zupełnie inne?
    To tak ogólnie, bo może wasze skosnokrzyżowe są super, musze ponosić

Odnośnie marży - LL i Bebelulu działaja przez resellerów równiez więc muszą się nimi podzielić marżą Czy cena Twojej chusty byłaby taka sama jakbyś sprzedawała przez detalistów?

Ale o co Ci chodzi, ze sa zupelnie inne ...o wzór ?...bo nie bardzo zrozumialam ...gramatura tkaniny jest taka sama wykonczenie tez , a jesli chodzi o wzor to opracowalismy go sami ( taka jest zreszta zasada w tej tkalni ,że każdy ma swój wlasny wzor ) nitka po nitce ulozylismy raport ...jesli chodzi natomiast o marżę ,to masz w zupełności racje .
    Ostatnio edytowane przez Almelle ; 23-05-2011 o 14:08
    AlMelle - producent chust elastycznych i tkanych
    www.almelle.pl

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Almelle, staramy się nie edytować postów i nie zmieniać ich treści (zapis regulaminowy). Twój post z listem i tak jest widoczny jako cytat nieco niżej.
    Też nie bardzo rozumiem, po co ten list cytowałaś
    2 + 7 (2005-2018)

Chustonoszka Awatar Almelle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Almelle, staramy się nie edytować postów i nie zmieniać ich treści (zapis regulaminowy). Twój post z listem i tak jest widoczny jako cytat nieco niżej.
    Też nie bardzo rozumiem, po co ten list cytowałaś
    Bo troche mnie zirytowal , ale przyznaje że zbyt pochopnie postapiłam ...
    AlMelle - producent chust elastycznych i tkanych
    www.almelle.pl

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Almelle Zobacz posta
    Ale o co Ci chodzi, ze sa zupelnie inne ...o wzór ?...bo nie bardzo zrozumialam ...gramatura tkaniny jest taka sama wykonczenie tez , a jesli chodzi o wzor to opracowalismy go sami ( taka jest zreszta zasada w tej tkalni ,że każdy ma swój wlasny wzor ) nitka po nitce ulozylismy raport ...jesli chodzi natomiast o marżę ,to masz w zupełności racje .
    Małgosi chodziło IMHO o jakość kupowanej bawełny.

Chusteryczka Awatar jewa
    Miejscowość
    Pochodzę z Łomży aktualnie mieszkam w Białymstoku (daleko nie wyemigrowałam ;) )

Domyślnie

Na temat poprzednich chust się już wypowiadałam (nie koniecznie pozytywnie ), jestem bardzo ciekaw tej skośno-krzyżowej, kupiłam przez allegro i będziemy testować w Białym, może zmienię zdanie

Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
    Krzyżykowy świat Ewy Chustowanie na Podlasiu JEWA BLOG PORADNI

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

cobra pytam bo ja zaczynalam od nimar wiec stad to porownanie bo cenowo stoja podobnie. jezeli jest inna to superowo.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatkie Zobacz posta
    IMHO jak już to pierszeństwo do wzoru pościelówki ma producent tkaniny A zanim pojawiły się na allegro te wzory to już na forum miałyśmy dokładnie w tych samych wzorach/kolorach pieluszki formowane flanelowe Tetro (pomijam kwestię chust skośnokrzyżowych, bo jestem jej ciekawa)
    masz rację ja miałam na myśli kto pierwszy zaczął na allegro sprzedawać (wydaje mi się, że AlMelle przed azimi a potem niedawno pojawiła się nimar)

Cytat Zamieszczone przez Kasia Zobacz posta
    A ja mam astygmatyzm i nie wiem, gdzie sa okulary - czy mozecie mi powiedziec, czy nazwa firmy to

aLmelle czy aImelle?

Dziekuje
    dokładnie to AlMelle (a jak alicja L jak lucyna i M z wielkiej litery)

Cytat Zamieszczone przez malutk_a Zobacz posta
    cobra pytam bo ja zaczynalam od nimar wiec stad to porownanie bo cenowo stoja podobnie. jezeli jest inna to superowo.
    no ta ostatnia jest po prostu skośno-krzyżowa a nie zwykła bawełniana jak kanga

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta

no ta ostatnia jest po prostu skośno-krzyżowa a nie zwykła bawełniana jak kanga
    Miałaś na myśli chyba splot płócienny
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    dokładnie to AlMelle (a jak alicja L jak lucyna i M z wielkiej litery)
    Tak myslalam a wymowa? z francuska czy z polska?
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Uprawnienia umieszczania postów