Pokaż wyniki od 1 do 20 z 94

Wątek: 99% ludności nie wie nic o wielo

Mieszany widok

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

no ja do niedawna należałam do tych 99%, mimo, że już jedną córę wielowypieluchowałam - ale wtedy to była właśnie tetra + ceratka (miałam jedną kieszonkę, ale też z ceratką na zewnątrz:/), bo w sklepach nie widziałam nic innego, a internetu nie miałam 9 lat temu... mysza odpieluchowała się przed 2. urodzinami ale tetry już mi się nie chciało, dlatego justi na pampkach jedzie ale już z wypiekami na twarzy przegrzebuję wątki o pieluszkach i nieśmało podpuszczam męża rzucając uwagi od niechcenia o ilości śmieci, chemii itd. on natomiast twierdzi, że wielo wcale takie ekologiczne nie są, no chyba że tetra solo... no ale do noszenia w chuście też sceptycznie podchodził, a teraz chustuje aż miło patrzeć więc myślę, że jak wrócimy z nart, zakupimy nocnik i trochę pieluszek i zaczniemy przygodę...
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

neverendingstory, odeslij męża do watku o ekologicznosci pieluch wielo w dziale ECO tego forum.

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

powiedz mu ile oszczedzicie na pampach uzywajac pieluch wielo

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaja Zobacz posta
    powiedz mu ile oszczedzicie na pampach uzywajac pieluch wielo
    hmmm nie wiem, czy to argument, bo przecież "na dziecku się nie oszczędza" myślę, że prędzej aspekt zdrowotny do niego przemówi, bo mała faktycznie czasem ma podrażnioną pupkę w pampkach, nawet jak często zmieniamy :/ a raz miała takie odparzenie, że skóra schodziła :/ no i jak zobaczył jak przeglądam stronki z pieluszkami to przyznał, że ładne te "majty" już ja jakoś go przekonam
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

jesli taniej znaczy zdrowiej, to sie oszczedza

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Tata mojej małej też kręcił nosem na wielo. Że za dużo paprania, że to, że siamto. Kupiłam więc 3 otulacze i wykorzystywaliśmy na początku sterty tetry, która i tak była w domu. Potem to już pooooszło i teraz sama namawia koleżanki w pracy na wielo
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Uprawnienia umieszczania postów