Zaczęłam chodzić z Balbiśką na rehabilitację.
Panie generalnie na Prochowej oglądały pieluszki. Podobały sie.
nawet bardzo..
..Tyle że panie widziały to pierwszy raz w życiu, macały tym bardziej. Pokazałam Fuzz IB i Bum -bo to miałam na zmianę.
no i zostawiłam namiary na sklepy- pieluszkarnia i ekobaby powinni mi dac po pieluszceNo i na nasze chustoforum też.
Mój wniosek. Ludzie NIC a NIC na ten temat nie wiedzą. Generalnie mieścimy się w błędzie statystycznym

99% ludności nie wie nic o wielo
 99% ludności nie wie nic o wielo

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem Zamieszczone przez Pondo
 Zamieszczone przez Pondo

Z mojej strony 'pampki' to akurat wygodnictwo... /I śmiem twierdzić, ze jest nas tu więcej/
 Z mojej strony 'pampki' to akurat wygodnictwo... /I śmiem twierdzić, ze jest nas tu więcej/

. Rodzice powinni wiedzieć, że jest inna opcja niż pampersy lub pieluchy tetrowe.
. Rodzice powinni wiedzieć, że jest inna opcja niż pampersy lub pieluchy tetrowe.

.  ale faktem jest, ze spoleczenstwo bardziej uswiadomione w tym wzgledzie, a poza tym istnieja dziesiatki jesli nie wiecej sklepow sprzedajacych pieluszki wielo (przez internet), sama mam w ulubionych ok 30 linkow do sklepow i specjalistycznych stowarzyszen oeraz forow...
.  ale faktem jest, ze spoleczenstwo bardziej uswiadomione w tym wzgledzie, a poza tym istnieja dziesiatki jesli nie wiecej sklepow sprzedajacych pieluszki wielo (przez internet), sama mam w ulubionych ok 30 linkow do sklepow i specjalistycznych stowarzyszen oeraz forow...

ale nie powiem, kusi mnie spróbować, choć na chwilę, bo na razie to nocnik kupiłam! A
 ale nie powiem, kusi mnie spróbować, choć na chwilę, bo na razie to nocnik kupiłam! A