Taki jakiś... dziwny jest![]()
Taki jakiś... dziwny jest![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
no ja juz w jakims watku pisalam, ze im te chusty jakis maniakalny biolog chyba zaczal projektowac... nawet pamietam typy co bedzie nastepne - zuki i foki mialy wziecie... a tu - prosze - sowy
wzorek nawet niczego sobie, ale chyba nie na chuste...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
zabawny jest
cieszy mnie, że pojawia się coraz więcej chust z wzorami
2007, 2009, 2016
no w końcu przerwali monotonię!
A mi się podoba, zimowo- zadumiasta chusta w klimacie Weihnachtsmarkt.
i przypomina mi się wierszyk
"Idzie niebo ciemną nocą......"
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
jesteście bezlitosne
moja pierwsza reakcja -
"dziwny" jak napisała Dagmara, też chyba oddaje moje uczucia...
ale generalnie wzór jest zarąbisty! Tylko nie wiem czy na chustę, ciekawe jak to w akcji wygląda
ps. czarne gekony są naprawdę C U D O W N E
jak dla mnie wzor w pyte!!! te sowy sa z lekka psychodeliczne i niepokojące - zalatuje mi to Buką z Muminków, kolor trochę słaby, ale sowy ok...
![]()
ja chyba straszną konserwą jestem, z didków podobają mi się tylko indio z dwukolorowymi nitkami, nino i elipsy, no i jedwabne ptaszki jeszcze. a pawie, ślimaki, gekony, sowy, a fuj... no chyba, że mi się odmieni![]()
ja mogę tylko powtórzyć za macierzanką, gdzie do stu piorunów są wełny, grube, puchate, nowe wełny!
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Wg zdjęcia jest taki sam z obu stron, a te sówki i księżyce no cóż, lepsze to niż gekony![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Panny z TBW chciały sowy, ale chyba inne sowy chciały....
Pająki nie, ale projekt z pajęczynami był!
Mnie sie podoba, ale chyba na panel do MT raczej, bo te sówki to chyba się pogubią po zawiązaniu.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
jak mi IwontaG zasmowała,ze didek wydał sowy, to akurat samochodem jechałam. Szóstke wrzuciłam,zeby szybciej w domu byc i sie rzucić,bom wielka sów fanka jest,ale....weszłam....otworzyłam....i......
nawet sowy mozna popsuc......![]()
sowy jak sowy, ale ten kolor
bardzo podnoszacy na duchu plus ta pogoda za oknem i dół gotowy![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Najpierw przeczytalam na SuT 18 stron peanow na czesc tworcy chusty (facet z nikiem fruba zaprojektowal ja dla swojej corki i udalo mu sie przekonac do tego projektu Didymosa). A na chusty.info calkiem inny klimat.
Moj slownik tlumaczy Nachtschwärmer jako bibosz, czyli:http://www.sjp.pl/co/bibosz
Wedlug mnie to ktos, kto noca lazi po dworze i gapi sie w okna i gwiazdy i rozmysla nad zyciem.
Ostatnio edytowane przez ratyska ; 25-11-2009 o 10:46
wzór i kolor ekstra![]()
Kolor taki pewnie dlatego, że to nocMi na chustę nie pasuje, chodź sówki lubię - te w noszeniu pewnie znikną
Za to naprawdę nie obraziłabym się za zasłonki do Leny pokoju w tym stylu
![]()