Dzisiaj do mnie dotarła. Narazie schnie. Wygląda zgrabnie.
Kto jeszcze ma i testował?
Dzisiaj do mnie dotarła. Narazie schnie. Wygląda zgrabnie.
Kto jeszcze ma i testował?
My mamy wersje easy dry w truskawki rozmiar M
Miekkie, chlonne, zgrabne. czas schniecia taki sobie, jak na AIO i wkkladki bambusowe to mega szybki.
i ja się zimowo na truskawki skusiłam i jestem b. zadowolona. Uszyta podobnie jak JBD, więc schnie na prawdę super szybko. Ślicznie wygląda, jeśli chodzi o chłonność to z opinią poczekam, aż osiągnie swoją maksymalną
tylko jeden minus.. mam rozmiar L i jest jak dla mnie za mały na Lwydaje mi się że to taka bardziej Mka niż L...
no to mnie załamałaś, bo ja właśnie też się wczoraj skusiłam na truskawy i była już tylko M-ka, więc wzięłam w nadziei, że to taka większa M-ka
no nic, zobaczymy, w razie czego wylądujemy na bazarku
Marysiu, a jakbyś miała porównać rozmiarowo do Itti Bitti - to taka sama L-ka czy jeszcze mniejsza?
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
ja się zgadzam z Marią,Morela wchodzi idealnie,na Marysię tak w miarę.
wg. mnie to M-L.dość płytka jest.
ale jakby co to kupiłabym więcej L-ek,szybko schnie,fajne wewnętrzne falbanki.choć rodzaj PULa i nadruku nie najwyższych lotów,kto lubi jaskrawe i bardzo miękkie ten się zawiedzie.
no to klops...
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog