Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Już opłakiwałam pawie, ale...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie Już opłakiwałam pawie, ale...

...
    Wróciliśmy z Hiszpanii. Przelot z dwójką maluchów to nie lada wyzwanie (latałam z nimi już sama), ale przelot z moim spóźnialskim mężem, który uważa, że mamy jeszcze tyyyle czasu to już w ogóle hard core. Generalnie wpadliśmy na lotnisko w ostatniej chwili, pani już wyłączyła ekran z informacją o odprawie do Wawy i musiałam ją uprosić by nas jeszcze odprawiła. Stres i zamęt. Wsiadłam do samolotu mokrusieńka. Potem nagle w przestworzach zaginęło dobrych paręnaście stopni celcjusza i trzeba się było w kraju nieźle przyodziać. Sajgon w bagażach podręcznych.
    W domu wielkie wypakowywanie, pranie, suszenie. Drugiego dnia myśl "GDZIE SĄ MOJE PAWIE?????", gorączkowe poszykiwania. Telefon do męża, czy nie wypadły gdzieś w samochodzie, wyciągnęłam rozpakowane walizki - może się gdzieś zapodziały, przekopałam stertę prania. Nie ma Płacz. Moje niespełna 4 letnie dziecko wykazało się niezwykłą emocjonalną inteligencją: "mamusiu, ja cię pocieszę, chusteczkę ci przyniosę". Już planowałam atak na linie lotnicze. A wieczorem znalazłam w kącie jedną malutką, nierozpakowaną torbę podręczną. Pawie spokojnie w niej czekały na odnalezienie. Julek cieszył się tak samo jak ja. Ale... w tejże torbie były też podróżne zabawki i zabrakło jednego helikoptera. Julek skomentował to tak "ty bardzo lubisz tą chustę i ją znalazłaś, a ja bardzo lubię żółty helikopter i go nie znalazłem". A ja już kompletnie nie wiedziałam jak go pocieszyć po tej jego cudnej reakcji na pawie
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Może też się znajdzie

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

to teraz atak na linie w sprawie helikopterka
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

a może mikołaj przyniesie jakiś mega żółty helikopterek
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

tak, jakiś fajny helikopter musi być!!

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Też bym wyła za pawiami!A helikopterek muuuuusi się znaleźć.Waży jak pawie!

Uprawnienia umieszczania postów