Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Dzien Dobry:)Hello:)

Domyślnie

Wiecie,zamowilam juz u Kasi MT,takie by unioslo moja Vercia,tak to chodzi duzo,ale jak wracamy znad morza -chce na rece,wiec mam nadzieje da sie wsadzic do MT.No i czekam na Storchenwiege Leo Marine 5,2 m od Vegi,a kolkowa dostane od koleznaki.Nie moge sie doczekac.No i zamowilam orzechy do prania Chyba mnie bierze bardzo pod wplywem tego co piszecie i dziekuje WAM

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

O, właśnie, o co chodzi z tymi orzechami??
    Wiem, że się w nich pierze.. ale co to za orzechy?
    Jak wyglądają? Gdzie mogę je dostać? I jak sie to stosuje?
    ..

Domyślnie

Wejdz na watek ekologiczny,tam dziewczyny super pisza o swoich doswiadczeniach.

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

witamy
    ja chcialam testowac i cwiczyc plecaczek na misku ale okazalo sie ze to zbrodnia i niewolno..
    branie do chusty innych stworzen poz aWojciszkiem jest zabronione pod kara ciagniecia za chuste polaczonego z donosnym krzykiem

ps dzis cwiczylam u Vegi i lalka tez nie spotkala sie z akceptacja dziec sie poplakal
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Witaj! Podrzucę pomysł z chustowaniem zwierząt mojemu tacie który jest weterynarzem Może odkryjemy odkryjemy jakiś "Nowatorski Sposób Na Oswajanie Zwierząt Poprzez Chustę"?

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AniaHaniMama
    Witaj! Podrzucę pomysł z chustowaniem zwierząt mojemu tacie który jest weterynarzem Może odkryjemy odkryjemy jakiś "Nowatorski Sposób Na Oswajanie Zwierząt Poprzez Chustę"?
    SUPER pomysł ja proponuję na początek węża zwinie się grzecznie w pouchu i będzie spał (albo trawił przez tydzień jakąś mysz...)

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustofanka

Domyślnie

Witaj Czekamy za zdjęcia!
    Tymoteusz 2007, Natan i Beniamin 2009, Blanka 2013

Uprawnienia umieszczania postów