Tez mi się to zdarza.to tak na pocieszenie.
Dojdziecie do wprawyznów
pod kolana dużżżo i bedzie dobrze
Tez mi się to zdarza.to tak na pocieszenie.
Dojdziecie do wprawyznów
pod kolana dużżżo i bedzie dobrze
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
wczoraj nie bylo kiedy testowac, dzisiaj bedziemy sie szkolic
wkleje jakis fotki do oceny
dziekuje![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Hej, może ci pomoże taka wskazówka. Jak wkładam swoje dziecko na plecy, to wkładam baaaardzo dużo pod pupę i delikatnie się podnoszę, żeby F. swoim ciałem "zjechał" na materiał, w ten sposób go wciskając między siebie, a moje plecy. Poza tym bardzo dobrze robi przy dociąganiu, trzymanie jedną ręką materiału pod pupą. Potem tą połą, którą ciągniesz do tyłu, przytrzaskujesz ten trzymany materiał.
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
dziekuje za rady, nadal nam nie wychodzi ale nie poddaje sie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Ja miałam dokładnie taki sam problem i mi pomogły podane tu rady. Czyli dużo pod pupę z wciągnięciem materiału między siebie a dziecko i dociąganie tylko góry.
qqrq5 trzymam kciuki. Może za dużo chcesz dociągnąć i ten materiał ucieka.
Qrcze, mam ten sam problem! W dodatku Młoda mi nie pomaga, bo "sprężynuje" nóżkami i już w ogóle ten materiał się wyślizguje... No i też mam Grecję... może spróbuję z bambusem?
Nasze wiązanie plecaczka kończy się zwykle na tym, że ja jestem cała mokra, a Majonez na sygnale...Wrrrr!
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l