Super spotkanie! Mam nadzieję, że następne uda się zorganizować niedługo![]()
A my dalej zdychamyniech już te choróbska sobie idą bo nie wyrobię... ja kaszle jak jakiś gruźlik, nos zapchany a młodemu na oskrzela zaczęła wydzielina schodzić.
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
Dzięki za spotkanieniestety, teraz dla odmiany gazetowe mi się nie chce otworzyć, więc jeśli będziecie szykować kolejne spotkanko, to proszę piszcie tu
![]()
Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)
Dziewczyny na prośbę Gosi umieszczam również tutaj
Serdecznie zapraszam wszystkie chętne chustomamy na spotkanie Klubu Kangura, które odbędzie się 5go listopada o godz. 17:00 w Szkole Rodzenia Ksenia, ul. Migdałowa 15 ( na os. Zacisze ).
Będziemy miały czas na poćwiczenie wiązań, a także na omówienie szczegółów działalności Klubu Kangura w naszym mieście. Może któraś z Was ma jakieś fajne pomysły, propozycje, umiejętności, z których wszystkie mogłybyśmy skorzystać? Pomyślcie, a szczegółami podzielimy się już na spotkaniu. Przekażcie proszę informacje osobom, które nie odwiedzają tego forum, a były takim spotkaniem zainteresowane. Do zobaczenia !
Z mojej strony dodam, że na spotkaniu będzie Kinga po kursie ClauWi. Na spotkaniu mile widziane nasze osobiste chusty, MT i ergonomiki![]()
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
dziewczyny mam nadzieje że żadna nie mieszka na tych osiedlach ktore zostały ewakulowane?
Ostatnio edytowane przez karolinka251 ; 30-11-2010 o 22:37 Powód: lit
W najbliższą sobotę o 11![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Kangurowe spotkanie jutro - we wtorek 1.03 o 12.00 w Zielonej Jadłodajnimniam
![]()
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Hej
było we wtorek, ale to jeszcze marcowejak coś na kwiecień będzie się kroić to dam znać, chyba, że wcześniej potrzebujesz jakiejś pomocy to pisz prv
![]()
-----------------------
ja też bym chciała wiedzieć kiedy są spotkania, ja z okolic Sulechowa, ale potrzebuję pomocy przy wiązaniu bo nie wiem czy dobrze to robię![]()
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
spotkania nie sa regularne, ale moze za tydzien we wtorek uda sie spotkac na Rynku a potem w Zielonej Jadlodajni, o ile dzieci beda zdrowe![]()
Gosiu my poprosimy troszkę później bo za tydzień możemy jeszcze różyczka zarażać...
a tak w ogóle to witamy![]()
Witam wszystkich, no w koncu sie zmobilizowalam i zalogowalam
, pogoda teraz taka ladna, ze pewnie bedziemy sie czesciej na miescie spotykac, a moze jakas wycieczka na Przylep na chustowy mini piknik do poludnia? Co Wy na to?
Szukam dentysty dziecięcego w Zielonej Górze. Znacie kogos sprawdzonego z fajnym podejściem do dzieci?
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014