Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Jeszcze nie-chustowa ale bardzo chustowa

Mieszany widok

Chustonówka Awatar Urszula
    Miejscowość
    Zagan

Domyślnie Jeszcze nie-chustowa ale bardzo chustowa

Tytul smieszny, ale ma pewien sens.
    taki mianowicie, ze mam babla dwumiesiecznego. W chuscie jeszcze nie nosze. Ale filozofia chustowa jest mi bardzo bliska w kazdym aspekcie zycia...

Wiedzialam nawet przed zajsciem w ciaze, ze jak sie malenstwo urodzi, to bedzie noszone w chuscie. W zwiazku z czym przyjaciolka (mieszkajaca w innym miescie) sprezentowala mi chuste juz w czwartym miesiacu, ale chciala ja przekazac osobiscie, a ze sama zaszla w ciaze (strasznie zarazalam i wciaz zarazam, nawet przez internet!!!), wiec sie jej przyjazd odwlokl w czasie i w koncu stwierdzila, ze przesle chuste poczta.
    Tak wiec tydzien temu dostalam piekne fioletowe cudo elastyczne i powiem wam szczerze, ze nie wiem, jak sie do tego zabrac. Nie wiem, kiedy zobacze sie z guru chustowa -de facto forumowiczka Petisu , ktora podala mi namiary na forum -a chcialabym zaczac nosic core... Z plyty nic nie rozumiem
    Co radzicie?

Co do przedstawienia sie: Mam 34 lata, Ayo to moje pierwsze dziecko, mala Mulatka -jako, ze maz jest Czarny -ma 2,5 miesiaca a ja dopiero ucze sie wszystkiego...
    Po wstepnym rokonesansie widze, ze forum pomoze mi w moich rozterkach, bo jest tu mnostwo fajnych kobitek, ktore mysla podobnie jak ja. A nawet jak nie podobnie, to szczerze i z szacunkiem sie wypowiadaja...

Tak wiec dzien dobry, witam i pozdrawiam!

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Witaj
    Na elastykach się nie znam, ale dziewczyny na pewno Ci pomogą

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

wkleiłam działającego linka, tam gdzie szukałaś

Chustonówka Awatar Urszula
    Miejscowość
    Zagan

Domyślnie

dzieki dzieki!!!

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

fajnie ze jest nas coraz wiecej
    tak mi sie wydawalo po fotcce w Twoim awatarku ze coreczka jest mulatka zobaczysz jak kazdego dnia bedzie piekniejsza i bardziej "opalona" a potem te cudowne malenkie loczki hihihi
    pozdrawiamy z wysp
    a skad pochodzi Twoj maz? moj z Nigerii i to nie on mnie zarazil noszeniem dzieci w chustach ale ja jego hihihi

Chustomanka Awatar marjanna.b
    Miejscowość
    Aba, Nigeria

Domyślnie

Janis - to Ula z naija jest, matka założycielka

m.
    Ejike (2005) & Ada (2008) & Chidimma (2014) & Erinma (2016) & Ndubuisi (2018)

Chustomanka Awatar marjanna.b
    Miejscowość
    Aba, Nigeria

Domyślnie

Hej Ula

Wysyłałam Ci przecież filmik...

m.
    Ejike (2005) & Ada (2008) & Chidimma (2014) & Erinma (2016) & Ndubuisi (2018)

Uprawnienia umieszczania postów