Pokaż wyniki od 1 do 20 z 57

Wątek: dlaczego tak trudno?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja przyznam się szczerze, że gdyby nie NHN to pewnie nie używałabym wielo, albo przynajmniej poczekała aż kupki będą miały inną konsystencję, bo nie cierpię zmywania płynnej kupy z pieluchy jak już się czasem trafi.
    Chyba, że jakoś bym się przyzwyczaiła.

Chustomanka Awatar phoebe
    Miejscowość
    Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamka_klamka Zobacz posta
    A ja przyznam się szczerze, że gdyby nie NHN to pewnie nie używałabym wielo, albo przynajmniej poczekała aż kupki będą miały inną konsystencję, bo nie cierpię zmywania płynnej kupy z pieluchy jak już się czasem trafi.
    Chyba, że jakoś bym się przyzwyczaiła.
    O to tak jak ja! Cały czas wyrzucałabym półsuche pampersy albo wystarczałby mi jeden pampers na cały dzień. Zmywanie płynnej kupy aż tak mnie nie boli. Przy pampersach dziecko może leżeć odłogiem, przy wielo trzeba się bardziej sprężyć i być czujnym, a że przy EC jest się czujnym i często zdejmuje pieluchę, to idzie w parze z wielo. I jakoś ta szmatka na pupie bardziej mi odpowiada, chociaż wad ich widzę całe mnóstwo... A pranie, składanie to bajer, przyjemność.

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phoebe Zobacz posta
    Cały czas wyrzucałabym półsuche pampersy albo wystarczałby mi jeden pampers na cały dzień
    Zdarzało mi się zużyć 3 pampersy w ciągu 15 minut

Uprawnienia umieszczania postów