Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: nasze powitanie

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roziii Zobacz posta
    Elastyk bedzie super na początek ,ale na lato nie bo nie oddycha
    oj co to za gadanie oddycha oddycha tylko że to muszą być 3 warstwy materiału na dziecku i dlatego w lecie gorąco... niemniej znam mamę która całe lato przenosiła w elastyku - w lecie we wszystkim wszak gorąco...

Ja uważam że to jest dobra oferta te 2 w cenie 1 i elastyk plus żakard to bardzo dobry wybór Kolory to już niestety sama musisz wybrać...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

witam
    koniecznie namow meza do noszenia!
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chustomanka Awatar martajotka
    Miejscowość
    podpoznańska Szreniawa

Domyślnie

Ja bym polecała elastyczną na początku. Moim zdaniem jest to świetne rozwiązanie dla nowicjuszki z maluszkiem.
    A chusty mają to do siebie, .ze je zawsze można puścić w drugi obieg .
    A Tatę rzeczywiście koniecznie namów do chustowania.
    Marta, mama świetnych dzieciaków: Igora i Ani

W Poznaniu też nosimy!

Nasz wytapetowany świat

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Chusteryczka

Domyślnie

dementuję, że elastyk na lato nie, my przenosiłyśmy się przez najgorsze upały w moby wrapie, a istnieją cieńsze od niego elastyki

olinek
    Guest

Domyślnie

Niesamowicie miłe powitanie z Waszej strony...dziekuje

Jej juz sie nie moge doczekać przesyłki...Dzis taka piekna pogoda,ze poszlabym z dziecmi na spacerek i nie musialabym nawet pod moja kurtke brac... Ciekawe jak mi pojdzie nauka motania...wiem ze wiele osob przez zla technike wiazania zniecheca sie i twierdzi ze dzieciom niewygodnie i niezdrowo... Moja przyjaciolka np mi ostatnio to tlumaczyla,ze maly jej sie wygina i boi sie ze to niezdrowo...Mam nadzieje ze pojme tę sztukę i ją oświece

edit: dostałam maila ze paczuszka juz wyslana,wiec jutro-pojutrze bedzie!!!!łałłłłł
    Ostatnio edytowane przez olinek ; 17-11-2009 o 15:28

olinek
    Guest

Domyślnie

kurka kurka!!juz jestem tak podjarana tymi chustami i dzis biegalam pierwsza do kazdego dzwoniacego do nas domofonu i nic...widac jutro przyjdzie paka,moj malenki tak sie domaga noszenia... ale mu bedzie milutko!!!

olinek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olinek Zobacz posta
    kurka kurka!!juz jestem tak podjarana tymi chustami i dzis biegalam pierwsza do kazdego dzwoniacego do nas domofonu i nic...widac jutro przyjdzie paka,moj malenki tak sie domaga noszenia... ale mu bedzie milutko!!!
    Powiem tak!
    Dostałam dziś paczuszke i.... jazz jest baaardzo ładny a się obawiałam,inaczej sobie tego elastyka wyobrazałam,myslalam ze bedzie mial tez prążkowaną fakture ale nie,jest bardzo ładny,przyjemny w dotyku i nie sprawia wrażenia mało przewiewnego... Zakard jest jaśniejszy niz mysłałam ale tez bardzo mi sie podoba...
    Ale mam jakąś blokade zeby pierwszy raz zawiązac...boje sie normalnie,chyba poprobuje na misiu albo starszaku,jakos tej mojej mroweczki się boję... Ale mam nadzieje ze szybkie spotkanie z dziewczynami z okolic mojego miasta,moze nabiore wprawy...Wieczorem podeślę zdjęcie

Uprawnienia umieszczania postów