p{margin-top: 0; margin-bottom: 0; line-height:120%;word-wrap:break-word;font-family:MS Sans Serif;font-size:10pt;} Mati waży już sobie 10 kilosów a ja od początku nosze go w elstycznej polekont'u i zaczyna mi być ciężkawo...
Z racji ograniczonych funduszy na ten cel, potrzebuje porady jak dobrać dla nas najdogodniejszy styl noszenia( chusta, nosidło, MT?)
Co biorę pod uwagę:
- uniwersalność ( abyśmy razem z mężem mogli w tym nosić- gabaryty mamy podobne)
- przewiewność
- w przodu i na plecach
- w niealergicznych materiałów( np. domieszka wełny odpada)
- wygodne dla dziecka - rzecz oczywista
Na razie tyle mi przychodzi do głowy .
Proszę aby osoby które chcą mi pomóc pisały co polecają i dlaczego ( jakie sa inne ewentualne plusy i fajne rozwiązania na które jeszcze nie zwróciłam uwagi)
Aha , tak z innej beczki:
Jest tak wiele chust i nosideł i ich nazewnictw(+zdrobnień) że można dostać kociokwiku . Sama przeglądając to forum co chwilkę musiałam googlować żebym mogla zobaczyć fotkę tego czy owego. I tak sobie myślę że fajnie byłoby założyć temat w którym byłoby zdjęcie chusty/nosidła i którki opis wraz z nazwą i zdrobnieniami.
Co o tym myślicie?
Nowym odsobom - takim jak jak, byloby o niebo lepiej rozeznac się w tym kangurowym światku