Zastanawiam się, czy traktujecie chustę jako część swojego stroju, czy raczej dziecka? Bo nie wiem, czy kupić sobie różową chustę, jeśli mam w niej syna nosić?![]()
zdecydowanie swojego - dziecku przecież we wszystkim ładnie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Zdecydowanie swojego, przecież dzieci to czasem spod chusty ledwo widać![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja swojego nosiłam w różowej. Chustę dobieram pod siebie.
Na mojego syna i bez różowej chusty ubranego w bluzę z koparką mówili że ładna dziewczynka![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Swojego noszę w maruyamie i pięknie mu w niej![]()
nie lubie rozowego wiec nie mam problemu.
ale w Zarze candy bym JErzydlo nosila![]()
Zdecydowanie dla mamy. Mam już kilka różnych chust - moja Młoda każdą traktuje po prostu jako chustę- a ja np mam swoją chustową faworytkę
Jest identycznie memłana w bezzębnych dziąsłach jak pozostałe
![]()
hehe Nellka zawsze jest mylona z chłopcem niezależnie w co ubrana czy też zamotanachusta zdecydowanie pod kolor swojej garderoby
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
A ja ubieram dziewczynkę w niebieską chustę i niebieski polarek po synku, i niebieską czapeczkę...przecież nie będzie z tego powodu miała problemów z tożsamością płciową
A i tak się mnie pytają o płeć, więc chyba nie jest to wcale takie jednoznaczne....
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
A ja tak pośrodku bardziej.
Mam chłopca i w różowej chuście i innej dziewczyńskiej bym go nie nosiła...
Oczywiście chusta w moich kolorach ale pasująca do płci dziecka
Teraz marzę o dziewczynce![]()
To takie moje zdanie tylko![]()
Szymon 30.12.2007, Wojciech 20.12.2014.
raczej element mojego stroju. ale zorientowalam sie ostatnio, ze mlodej tez ubranka kupuje w takich kolorach, zeby pasowaly do chust![]()
U mnie wygląda to tak, że najpierw wybieram chustę w której chcę danego dnia nosić, a potem dopasowuje do tego swoje ubranie. Teraz jest zima, chusta i dzieć jest pod kurtką więc i tak nie widać, ale w lecie obowiązkowo dziecko było też ubraniowo dostosowane do chusty![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Absolutnie kupuję to co mnie się podoba. Ulubioną chustą moją i męża są fioletowe lilie, a mamy syna![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Nigdy dotąd się nad tym nie zastanawiałam ale chyba też dobieram kolor chusty raczej wg własnych upodobań a nie pod kątem dziecka![]()