Pokaż wyniki od 1 do 20 z 50

Wątek: cushie tushies

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

Śliczne, super leżą, dla mojego szczuplaka 8mio miesięcznego dopasowane i bez wywijania przodu. Jedyny minus jak dla mnie to to, że po paru praniach wkładki straciły na wyglądzie. Polarek jest przyduży wielkościowo do wkładki pod nim doszytej i ogólnie troche ścierkowato to wygląda. Chociaż dla tych ślicznych wzorów i świetnej chłonności jestem w stanie przeboleć to z godnością

demona
    Guest

Domyślnie

Ja tez baaaardzo je lubię, choć zgodzę się z aską.jb, ze szmaca sie straszliwie. Ale co tam, piekne są i dobrze leżą

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

Pielucha po jednym praniu wygląda jakby przez miesiąc była prana non stop. Ale mają piękne wzory więc postanowiłam dać im drugą szansę i kupiłam kolejną.
    Patrycja - mama Miłosza (24.08.2007), Łucji i Tobiasza (29.06.2009), Juliusza (01.01.2015) i Ignasia (19.06.2017)

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

skuszona urodą tej pieluchy zanabyłam jedna i po pierwszym praniu zaczęła szeleścić ale na urodzie nie straciła i nie przecieka - więc się zastanawiam czy wasze CT też szeleszczą?

OT: Pati czy my się przypadkiem z Wrześniówek nie znamy
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chusteryczka

Domyślnie

a ja mam pytanie natury technicznej: jak stwierdzić, czy pielucha jest sucha, skoro z jednej strony jest pul minkee a drugiej polarek i ona jak wyciągam z pralki jest sucha a wkładu w środku nie mam jak sprawdzić przecież. czy czas schnięcia wkładek jest róznomierny do wszytej wkładki?

a tak poza tym to pieluszka piękna, dośc duża, na noworodka się nie nadaje, ale niby one size. bardzo chłonna, nam sie tam podoba, zagości na pewno na dłużej!
    K. 2009M. 2012

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Jak jest zimna to jest mokra tak było chyba w opisie, jak nie pokręciłam
    ale w sumie nigdy sie nad tym nie zastanawialam - czekalam az wyschnie ta mniejsza wkladka
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka

Domyślnie

ok, dzięki, w sumie to i tak czekam az powysychaja formowanki, więc i ta musi być juz wtedy sucha
    K. 2009M. 2012

Uprawnienia umieszczania postów