Pokaż wyniki od 1 do 20 z 131

Wątek: Amauti z mroznej Kanady... nasze fotki w Amauti na str. 3-4 i 5-6

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

niby pomysł ciekawy, kolorystyka nie moja i tylko jakoś mnie nie przekonało ja bym się bała wsadzic dziecko bo wg mnie jakoś tak niestabilnie i niezabezpieczone; może u nich to się sprawdza bo taka kulturura itd aczkolwiek pionizacja takich maluszków nie jest dobra
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Moj mlodzieniec od dawna juz sam sie spionizowal Z amauti jest tak jak z chusta.. mozna dobrze zamotac, i mozna byle jak, w zle zamotanej chuscie tez moze byc potencjalnie niefajnie jesli chodzi o bezpieczenstwo dziecka. Mysle, ze juz mam troche doswiadczenia, bo nosze ponad dwa lata, nosilam w tylu roznych rzeczach... no i ogladam filmiki o amauti, duzo pytam, koresponduje z mamami, ktore nosza swoje dzieci w tym ''ustrojstwie'', wiec nie mysle, ze bede narazac swoje dziecko na jakiekolwiek niebezpieczenstwo. Nie bede siebie oszukiwac: w tym amauti raczej do centrum handlowego sie nie wybierzemy, w okolicy mam kilka fajnych tras na spacery, wiec mysle, ze bede miala gdzie nosic mojego mlodzienca.

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Linda ja czekam na Wasze w nim foty a te futerkowe są cudne... hmm... już to chyba pisałam

a ze źle zawiązanej chusty dziecko i wypaść może jak się ładnie wygnie
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Domyślnie

Ale fajne, mi się bardzo podoba. Czekam na Wasze fotki w akcji.

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Ten amautik bedzie musial przejsc maly ''lifting''. Zostala juz zakupiona w Stanach specjalna, ocieplana podszewka w pieknym sliwkowym kolorze, mama obiecala mi wymienic stara podszewke na nowa... Jezeli nam sie spodoba, to i futerko zostanie doszyte do kapturka.. Juz tak dawno nie czekalam z niecierpliwoscia na nowa szmate jak na to ''dziwactwo'' jak to okreslila moja mama

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

lindo jak moja dojdzie to sie zglosze na komplety bo na razie ciezko mi to ogarnac nietety

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Bardzo fajne się wydaje! i pewnie jest ! Czekam więc z niecierpliwością na relację
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Uprawnienia umieszczania postów