Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Na szybko: co wybraĂŚ?

Laura
    Guest

Domyślnie Na szybko: co wybrać?

Witam .
    Pytałam już na innym forum ale poradzę się i tutaj. Chcę kupić chustę i zastanawiam się nad dwoma: Hoppek i Girasol. Mam prawie dwumiesięcznego brzdąca, który ciągle chce być na rękach dlatego też chusta będzie często w użyciu. Zulam motała mnie już w kieszonkę i małemu bardzo sie spodobało - zasnął w sekundzie . Którą chustę byście wybrały? Mnie się wydaje, że na lato lepszy będzie Girasol, ponieważ czytałam tutaj, że jest cieńszy niż hoppek. Pomożecie w podjęciu decyzji? Dziś chcę zamawiać którąś z nich, ponieważ ręce i kręgosłup odmiawiają mi już czasem posłuszeństwa...
    Aha, dostałam od kuzynki poucha z chusta.pl ale mały nie pokochał tej chusty. Jak jest strasznie zmęczony to w niej zaśnie ale jak nie chce mu się spać to też nie chce w niej siedzieć.

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

jeśli wybierasz tylko z tych dwóch to wybrałabym girasola, bo cienszy, bo chyba ze piszesz o cienkim hopie...
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

IMO: 1)Hopp cienki 2)girasolek 3)hopp zwykły. A jeśli chodzi o kolory to girasol najładniejszy jest.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

Domyślnie

nie mialam okzaji nawet okiem rzucic na cienkiego hoppa, wiec pomijajac te opcje - gorasola stawiam wyzej niz hoppa.
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Uprawnienia umieszczania postów