Czynią czynią a na początku zakwasy![]()
Ja miałam na nodze i ręku od "zarzucania: małego klocka na plecya plecaczki nam się podobają a najbardziej ten: http://www.jeportemonbebe.com/medias/double-hamac/double-hamac.html
Czynią czynią a na początku zakwasy![]()
Ja miałam na nodze i ręku od "zarzucania: małego klocka na plecya plecaczki nam się podobają a najbardziej ten: http://www.jeportemonbebe.com/medias/double-hamac/double-hamac.html
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Gratulacje!!!
Ja próbowałam kilk razy zarzucić mojego Młodego....ale to taki stres....
Narazie moje próby nie nadają sie do publikacji...
A zapytam przy okazji...czy Adam moze być za mały do plecaka?
Ma 5 miesięcy ale on wcześniak więc taki troszkę drobniejszy chociaż wagę słuszną około 7 kg posiada.
Ale nóżek mu nie mogę ładnie ułożyć...mam wrażenie że mam za szerokie plery dla niego![]()
Adam 2009
Alicja 2011
LAdnie, ladniePewnie wkrotce opanujesz plecaczek do perfekcji i wowczas ja bede mogla skorzystac z fachowej porady
![]()
Może wpierw do perfekcji opanuję trudną sztukę sprzatnia do zdjęć
![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Ale ładne z Was kobiety! I fajowy pierwszy plecaczek! Ja nie jestem ekspertem od noszenia, ale jest taki jeden myk, który niekiedy stosują mamy plecaczkowe, że zwijają tak ze dwa razy chustę po założeniu jej na ramiona. To ponoć czyni całą konstrukcję wygodniejszą dla nosiciela. A jeszcze inne, to lekko rozkładają poły chusty na pupie dzieciaka. Ale to dla mnie wyższa szkoła jazdy, bo ja ostatnio tylko plecak Hanti noszę. A piszę to nie w ramach krytyki, bo imho należy Ci się szacunek wielki, tylko informacji (bo mnie zaciekawiły, ale nigdy tych ulepszeń sama nie próbowałam). A jak bzdury napisałam, to niech mnie ktoś poprawi![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).