zara candy
katja
hopp lima i timbuktu
większość girasoli
zara candy
katja
hopp lima i timbuktu
większość girasoli
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
tylko katja![]()
girasol tęczowy
katja
ellaeoo larae
zara curry
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
katmandu - nijak bym w tym nie wyglądała ale jest jedyna w swoim rodzaju
potem długo nic...
girasol leśna niezpominajka - znów chwila przerwy
a potem turkusowa nati ocean
indio sonengelb/chinablue i weis/blau (kolory, wzór taki sobie...)
a tuż potem już moja noubelle manon grise (też nie moje kolory ale piękna jest) i następnie już cała lista...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
jeeeny - ciągle mi się zmienia
i chyba nie ma jednej najładniejszej moim zdaniem
aktualnie chce (czyli uważam za najładniejsze) rybki)
a poza tym ysabel (jedyny pasiak który mi się podoba))
kolory wybitnie moje:
Hopp Lima
Girasol Czterolistna Koniczynka (zwłaszcza wersja diagonalna, dwuodcieniowa)
Limitowany Girasol Wrapper's paradise (chyba tak się to nazywało, ten taki pasiak zielono fioletowy)
i kolory mocno nie moje, które w wydaniu chustowym, na żywo, mnie powaliły:
Girasol bukiet tulipanów
Nati Sunset
a ja mam girasola, którego uwielbiam nad życie - bukiet tulipanów,ale urzekają mnie też alpejskie dzwonki![]()
Hania- 2009, Marynia-2011, Zuzia-2014
Moje miejsce na ziemi .... http://mojewichrowewzgorze.blogspot.com/
Girasol Wrapper's paradise
ysabel
Zara lemongrass
aarea
inka
Zara cary
...troszkę tego jest
Drogie Panie
piszcie pełne nazwy, bo połowy chust wymienionych nie kojarzę
u mnie:
-lana tatoo,
-zara forest,
-indio jedwabne
-neobulle Julie
-
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
ellaroo la rae i inka - i te mam
a poza tym zawsze podobała mi się maruyama
i leoś rouge za piękny odcień czerwieni
Storchenwiege Annadla mnie najpiekniejsza...
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
- didymos geckos co do koloru sama nie wiem co co spojrzę, to stwierdzam, że inny ładniejszy-chyba chciałabym mieć wszystkie
- rapalu Paisley czarna
- zara lemongrass
- babylonia fruit coctail
w zasadzie ponieważ jestem chustonówką moja fascynacja chustami obecnie jest tak wielka, że podoba mi się wszystko co jest chustąno prawie, jak trochę ochłonę to będę wiarygodniejsza
![]()
Jade Fog i Maruyama, czyli obie, ktore sobie sprawilam i z ktorymi sie na razie nie planuje rozstawac![]()
najlepiej byloby zrobic jakas porzadna ankiete z ktorej wynikaloby ktora chusta ma najwiecej glosow. bo tak to ja zdezorientowana bym byla jeslibym chust nie znala...
Moje niespelnione marzenie chustowe to lana sonnenstern fioletowa. Urzekl mnie ten wzorek i kolor, niestety juz nie osiagalna. Bardzo lubie tez kolor turkusowego diamentowego bambusa nati. Po prostu moje kolory.
anialodz - to chyba nieealne, bo rwymagałoby wymienienia większosci, jeśli nie wszystkich chust (wiadomo - nie to piękne, co piękne...)
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
jest tyle pieknych chust, ehhh... szkoda ,ze nie mozna wszystkich wyprobowac i nacieszyc oko chociaz na chwile. ja ostatnio kolorystycznie bardzo lubie Hoppediz Nairobi, Timbuktu, La Paz...mozna by wymieniac w nieskonczonosc
Chusty Girasola to tez uczta dla oczu-np. teczowy.