Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: znów polubilam spacery-scootababy

Chustonówka

Domyślnie znów polubilam spacery-scootababy

Witajcie, ostatnio spacery byly dla nas meczące, wojtuś odmowil chodzenia, jezdzenia na rowerku, hulajnodze, upodobal sobie wozek, a Marysia nie chciala byc w wiązance przodem do mnie, w plecaczku też marudzila (lubimy sie na siebie patrzeć), kółkowej nie opanowalam, bo za kazdym razem bolal mnie odc ledzwiowy kregoslupa (mam zalecenie rehabilitanta, żeby zawsze nosić pas biodrowy, bo on mi ogranicza wstrzasy, a te są szkodliwe dla mojej wady). No i w ciemno zamowilam scootababy i to byl dla mnie strzał w dziesiatke. Jestem po 5 dlugich spacerach (wojtuś w wozku szczesliwy, Marysia w pozycji biodrowej, lub gdy jest spiaca z przodu. Place zabaw to tylko jeden ruch i dzieciaki ladują w hastawkach, zjezdzalniach. Probowalam też nosić na plecach ale Marysia jakoś ma wielka potrzebę patrzenia mi prosto w oczy... Kregoslup nic mnie nie boli (nawet po 3 km a w zasadzie 2 razy 3 km), moge nosic spokojnie na kurtce ubrane dziecko, szybko zakladam, w domu mam prawie caly czas na sobie to nosidlo i jak tylko mój slodziak wyciaga raczki, bo chce zobaczyc co gotuję, to od razu wkladam ją do nosidełka. No i dla mnie wazne-nie garbie sie w tym nosidle, w aplx zawsze bylo widać moje zgarbienie, nie wiem czemu... poza tym w aplx wrzynala mi sie klamra w pas, tu ma pasek chroniący... ciesze sie, że znalazlam alternatywe doawozka podwojnego, wiązanej (ktora z sentymentu uzywam czasem dla wyciszenia Marysi) i aplx i mt (innych nie testowalam). Pozdrawiam, Ewa

Ps. niebawem zamieszczę zdjecia

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa Zobacz posta
    Ps. niebawem zamieszczę zdjecia
    no!
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

ale fajnie. tym bardziej nie moge sie doczekac testow

czekamy na zdjecia

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

ja też chętnie zobaczę zdjęcia!
    I tez się testów nie mogę doczekać

Chustonówka

Domyślnie

a czy moglybyscie mnie oswiecić, o jakich testach mowicie? Kto je robi i na czym sie skupia? I czy sa juz w trakcie?
    Jeszcze jesli chodzi o to nosidlo, to wydaje mi sie, że jest dosc plytkie. Marysia (15 miesiecy) sie w nim swobodnie miesci ale dla wojtusia (3 latka) chyba ze plytkie... Nie mowiac juz o Krzysiaku (7 lat)...Chetnie tez poczytam te testy, o ktorych nic nie wiem, Ewa

Chustonówka

Domyślnie

bardzo dziekuję za uswiadomienie, nie za czesto tu bywam, czworeczka mnie angażuje bardzo, ale zdjecia niedlugo wkleję, Ewa
    Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) i Marysi (2006)

Uprawnienia umieszczania postów