Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: wakacje

Chustofanka

Domyślnie wakacje

kochane,

mam pytanie - czy któraś z Was może polecić mi jakieś miłe miejsce na spędzenie kilku dni nad morzem?
    miejsce przyjazne rodzinom z małymi dziećmi...
    miałam już coś upatrzone i zaklepane i niestety rzecz sie wywaliła niemalże w ostatniej chwili (bo zamierzaliśmy jechać w środku maja...)
    będę bardzo bardzo wdzięczna!!!!
    widzę, że wiele z Was pochodzi z nadmorskich stron - więc może znacie, słyszałyście, może ktoś znajomy prowadzi agroturystykę, pensjonat...
    pozdrawiam serdecznie,
    gosia

ps. wiem, ze to forum chustowe a nie wakacyjne, ale pomyślałam, ze skoro łączą nas podobne wartości, podobne myślenie o życiu, rodzinie, to prędzej zaufam Waszym rekomendacjom, niż zupełnie obcym ludziom na form podróże
    mama janeczki (kwiecień 2006), mai (grudzień 2007) i lili (grudzień 2010)

Chustofanka
    Miejscowość
    Wars Sawa

Domyślnie

dębki, dębki, dębki

my tam jezdzimy regularnie co roku, mnostwo dzieciakow, fajnych rodzicow, nie ma spedu jak w jakims kurorcie, piekna szeroka plaza
    Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

magra holiday club , ktory polecalam w ktoryms watku otwiera chyba dopiero w czerwcu wiec nie nadaje sie, ale
    - moze rowy ? w maju to tam beda puchy...
    - w gaskach jest przemily pensjonat "zielona gaska"
    ...
    jeszcze pomysle
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

W Dębkach nie byliśmy ale blisko jest Białogóra, którą polecam na wyjazd rodzinny.
    Za to odradzam Jastarnię, Juratę. Chyba, że urlop ma polegać na dyskusjach "mamo kup", "kupię/nie kupię". Tam nie ma gdzie uciec od kolorowych pokus.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chustofanka

Domyślnie

hmm... nas na szczęście problem "kup mi" jeszcze nie dotyczy
    dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
    z rozmów ze współpodróżującymi wynika, że stanie na Farmie Jantar w Jantarze.
    mama janeczki (kwiecień 2006), mai (grudzień 2007) i lili (grudzień 2010)

Chustomanka
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Swego czasy byliśmy w Jastarni na rowerach, ale jak nie było jeszcze Marka. Villa Verde.
    Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009

Chustonoszka
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Również polecam Białogórę, czysty piasek i woda, noclegi mieliśmy na farze u księdza proboszcza, ma pokoje z łazienkami, jest aneks gdzie można coś na ciepło zrobić. Do morza spacerkiem idzie się 25 minut drogą asfaltową, lub leśną krócej, jest w pobliżu minigolf, piękna stadnina koni, gdzie są też fajne duże ławki-huśtawki i ogromny struś. Piękne zachody słońca. Aczkolwiek my wolimy 5 minut do morza i wybieramy Grzybowo konkretnie tam www.swallow.pl, znalazłam też ciekawe miejsce w Dąbkach http://www.nadstawem.dabki.pl/ albo domki w Jarosławcu też wygląda ciekawie oferta http://www.ownafali.pl/

Chustomanka Awatar dagusiaJot
    Miejscowość
    TARNOWSKIE GÓRY Osada Jana

Domyślnie

Polecam STEGNĘ. co prawda nie byłam tam z dzieckiem, ale mieszkałam w domu "maja" u przyjemnej rodziny. Plac zabaw był i chuśtawki. W tym samym czasie było duzo rodzin z dzieciakami. Miasteczko też ładne, małe. Może w tym roku tez się tam wybierzemy..tym razem w trójkę
    codzienność płata figle...

Uprawnienia umieszczania postów