Ja flipa piorę razem z pieluchami na 60 st, myślę, że 95 raz na jakiś czas też mu bardzo nie zaszkodzi, byle nie za często. Co do Białego Jelenia, to niestety nie wiem.
dzięki za odpowiedź, tak sobie i myślałam, ale lepiej się zapytaćMoje dziecię jeszcze w brzuchu na razie, wyprawkę pieluszkową kompletuję i wiedzę na temat... Od wczoraj jestem też szczęśliwą (to się okaże) posiadaczką pralko-suszarki no i tak
ieluchy bez PULa można suszyć, a z PULem nie? Potwierdzicie?
dokładnie pula nie powinno sie suszyćehhh jak ja żałuję, że nie mam suszarki, wszystkie formowanki i wkładki byłyby suche w mig!
![]()
K. 2009M. 2012
a po co w suszarcie skoro kieszonki bez wkładów schną migiem
Teoretycznie niektóre pieluchy mają "metkowe przyzwolenie" na suszenie ich na jedną kropkę.Ja natomiast nie jestem posiadaczką żadnego AIO a kieszonki jak słusznie zauważyła przedmówczyni() schną migiem, nie suszę ich więc w suszarce (są niemalże suche, nim suszarka skończy cykl
) Ale suszarka ogólnie mym pieluchom służy bardzo. peluche sama dzisiaj podziwiała miękkość wkładek bambusowych
![]()
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
A czy któraś prała z "MIOFRESH Dodatek Antybakteryjny do Prania Pieluch"?
Tak się zastanawiam nad tym, bo w opisie ma że "Nie zaleca się używania do kolorowych rzeczy".
Znacie ten dodatek, używacie?
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
tak, ja prałam z dodatkiem mio fresh w 60 stopniach pieluchy z kolorowymi ciuszkami córci i nic im się nie stało. nie wiedziałam, że kolorów to w tym sie nie zaleca, cóż, tak to jest jak sie metek nie czyta. może po prostu p[roducent zabezpiecza się przed ewentualnymi szkodami?
K. 2009M. 2012