Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

Sie nie przygotowałam na ucieczkę bo starszej tetrę gotowałam i aż takich zapędów nigdy nie miała ! Aniamama no troszku śmieszno, troszku straszno jak nóg dostały haha

Na 90 w pralce z kwaskiem robiłam ale chciałam jakoś tak, no nie wiem, zarazy chciałam wybić tym gotowaniem ...

Kobiety ale po tym gotowanu problem mam !!! Ratujcie, tłumaczcie !!! Co ja zrobiłam nie tak że przed gotowaniem praktycznie nie śmierdziały a po gotowaniu waniajet jak diabli ????
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

dobrze, że waniajet! znaczy się złogi wyłażą. gotuj wodę zmieniając aż przestanie śmierdzieć.

Miejscowość

Domyślnie

aaaaa a no jak dobrze to dobrze Czyli jutro mnie czeka kolejne gotowanie. Chyba jednak przywioze od teściowej gar do gotowania tetry ...
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

gotuj, gotuj i kwasku nie żałuj
    tylko powiem, że jak masz twardą wodę, to niestety zabieg trzeba często powtarzać.

OT: Marto , masz literówkę w sygnaturce: Matka Polka Karmięca

Miejscowość

Domyślnie

Dziekować, sie poprawiło

Kurna, jestem przyzwyczajona do gotowania tetry bo tak robiłam przy Zuzce i powiem Wam że z gara mi nigdy nie wyszła, nie capiła jak wkłady no i mydłem nieraz traktowałam i z zapychaniem sie nie miałam problemów. Tylko tyle że dużo miejsca rozwieszona tetra zajmuje i przecieka. Ale po tym dzisiejszym swądzie to zaczynam się zastanawiac czy w otulacz tetry nie pchać.

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustomanka

Domyślnie

Dziewczyny, przebrnęłam przez wątek, na większość pytań sobie zapisanych już znam odpowiedź tylko tak proszę o potwierdzenie moich rozmyślań Skoro kieszonki z PULem można prać w 60 st to chyba można i sam otulacz pulowy np Flip, co? Czy w ogóle ręcznie?? No i czy np proszek Biały Jeleń nadawałby się do pieluch? Wskładzie: 5-15% zeolity, anionowe środki powierzchniowo czynne, mniej niż 5% mydło, niejonowe środki powierzchniowo czynne, fosfoniany, inne składniki to enzymy i kompozycja zapachowa.

Chustomanka Awatar Dr.Obinka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja flipa piorę razem z pieluchami na 60 st, myślę, że 95 raz na jakiś czas też mu bardzo nie zaszkodzi, byle nie za często. Co do Białego Jelenia, to niestety nie wiem.

Uprawnienia umieszczania postów