a pierzesz w nim pule i wkłady?? poczekam z miesiąc dwa i daj znac co się dzieje z pulami i z pupą małej![]()
a pierzesz w nim pule i wkłady?? poczekam z miesiąc dwa i daj znac co się dzieje z pulami i z pupą małej![]()
sypie pol zalecanej dawki czyli 1/4 miarki,wypralam na probe jednen wklad i pul,nic im sie nie stalo a Z. ma wrazliwa skore i tez nic jej nie jest,a potrafi ja uczulic olejek lawendowy po godzinie przebywania pieluchy na pupsku wiec mysle ze jest .
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
wreszcie! udało się
moje - od czasu feralnego brązu pojszłego z rur były w kolorze... ja wiem... lekko brązowo-pomarańczowo-różowo-żółtym, ALE kupiłam wybielacz Domol (w Rossmanie) wyprałam dwa razy w czterech miarkach z proszkiem do białego w temperaturze 90 i JUPI!!!są BIAŁE, bieluśieńkie, takie piękne
wrzuciłam tam wkłady mikrofibrowe i tetrę
rany... co ja bym bez tego Rossmana zrobiła...
(dodam, że nie pomogła ani noc w kwasku, ani pranie w sodzie)
kupiłam też mydło dr Beckmana (bo nie mogę zdobyć galasowego) - czy ono mi zatłuści polar/welur w kieszonkach?
a co to za Vanish?
raczej zatłuści
zapierałam wkładki mikrofibrowe i śmierdziały że olaboga ale płyn do naczyn pomogł
wiecz okazjonalnie mozna zaprac ale za kazdym razem nie polecam
ale to mydelko jest moje ukochane dzis zeszla plama po borowkach amerykanskich i sliwkach!!!!!!!
wykwaskowalam moje mikrofibrowe wkladki do bum geniusa....normalnie miększe sa i pachna tylko proszkiem i wiatrem a nie siuskami, za to odor z gara podczas gotowania bezcenny
przymierzam sie do kwaskowania wkladek z IB ale nie wiem czy te napy zniosa gotowanie
czy ktoras z Was to robiła??
zaprałam mydłem - piękne są jak nówki
wymoczyłam też w płynie do mycia naczyń. zobaczymy co będzie.
nie napisałam - po tym rossmanowym wybielaczu wkładki mikro są w zasadzie tak mięciutkie jak nówki! mam porównanie z nóweczkami, które wczoraj przyleciały![]()
mydło dr Beckmana to galasowe z Rossmanna. Chyba nawet miało kiedyś napis, że golasem jest. W koncu zapralam testowo wkladke sucha pupaW sumie uznalam, ze jak zatluszcze cos mocno to bedzie kuracja z plynem. Ale w sumie nie ma faktycznie potrzeby spierac, bo nie zostaja mi plamy, a tego sie balam
![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012