Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Tak, na naszym bazarku. Nie będę pisać od kogo, dużo osób wtedy kupowało, jak wszystkie takie były to i tak ja naw wyjdzie... jakoś nie dam rady tak kogoś linczować publicznie, taka "miętka" jestem... a kto ma miękkie serce musi mieć twardą d...pę.
    Na zdjęciach nie wyglądała źle, a po otwarciu paczki... aż oddychać przestałam. No nic. Moczę, na noc upiorę i trochę poeksperymentuję na niej.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

kurczę, współczuję Ci bardzo...

a u mnie, niestety - ani kwasek, ani soda nie pomogły na zafarbowane pieluszki

Guest
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    Tak, na naszym bazarku. Nie będę pisać od kogo, dużo osób wtedy kupowało, jak wszystkie takie były to i tak ja naw wyjdzie... jakoś nie dam rady tak kogoś linczować publicznie, taka "miętka" jestem... a kto ma miękkie serce musi mieć twardą d...pę.
    Na zdjęciach nie wyglądała źle, a po otwarciu paczki... aż oddychać przestałam. No nic. Moczę, na noc upiorę i trochę poeksperymentuję na niej.
    oddaj te pieluszki w końcu nie było w opisie że są smierdzące i zniszczone
    to jest kasa to po pierwsze a po drugie panuje tu zasada wzajemnego zaufania a tej osobie nie można ufać i powinnyśmy o tym wiedzieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
    oddaj te pieluszki w końcu nie było w opisie że są smierdzące i zniszczone
    to jest kasa to po pierwsze a po drugie panuje tu zasada wzajemnego zaufania a tej osobie nie można ufać i powinnyśmy o tym wiedzieć
    Dziewczyny mają rację. Ja jestem tu od niedawna, ale zdążyłam się zorientować, że w zasadzie cały handel odbywa się tutaj na zasadzie maksimum zaufania, a umówmy się, te rzeczy mimo że uzywane, nie są tanie.
    Możesz też skontaktować się z taką osobą na pw- unikniesz wtedy publicznego "linczu" i dasz tej osobie szansę na wyjaśnienia.

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

To ja przemyślę przez noc co tu z tym fantem zrobić, bo wiecie, ja nie zakładam złej woli tej dziewczyny, ja odnoszę wrażenie, że ona wie widziała nic niewłaściwego w takim stanie używanej pieluszki, może wszystkie jej używane tak wyglądają...

Sprawdziałam opis tego Wonderooska na bazarku, cóż... moja wina... nie ma żadnych fotek i opisu brak..., po prostu do tej pory to co kupiłam na naszym forum najwyżej zmechacone było nieco i nie tak miękkie, jak nowe... mogłam być bardziej przewidująca, bo w opisach innych pieluszek sprzedająca pisała o przebarwieniach od "wiecie czego"...

Chyba napiszę do niej jutro... a Wam dziękuję za chęć pomocy, zawsze lżej jak można się komuś wyżalić...

Chusteryczka

Domyślnie

Mamusiaanusia, odkąd kupiłam pieluchy ze zmietym pulem i strasznie brudne zwracam szczególna uwagę na stan pieluch, w końcu za cos płacę. sama też staram sie robic zdjecia dokładne i opis adekwatny do stanu sprzedawanej pieluchy. nie miej skrupułów kontaktować sie ze sprzedawczynią na pw, niech odda Ci kase... (to była moija opinia).
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    To ja przemyślę przez noc co tu z tym fantem zrobić, bo wiecie, ja nie zakładam złej woli tej dziewczyny, ja odnoszę wrażenie, że ona wie widziała nic niewłaściwego w takim stanie używanej pieluszki, może wszystkie jej używane tak wyglądają......
    Wśród kupowanych przeze mnie fuzzi bunz jest jeden zestaw wkładek - tak jak piszesz - dosłownie grafitowy. Nie pamiętam od kogo kupiłam. W sumie chyba wtedy nawet nie wiedziałąm jak powinny one wyglądać normalnie. To były początki z wielo. Jednego jestem pewna - w opisie stan był określony jako bdb (tylko takie kupowałam). Gdybym pamiętała do której pieluszki były te wkłady to coś bym z tym zrobiła. mimo tego, ze z drugiej ręki - pieluszki na bazarku tanie nie są. Myślę, ze peluche ma rację - powinnaś przynajmniej zawalczyć o zwrot twoich pieniędzy.

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Uprzejmie donoszę, że Jelp jest wg mnie do niczego, a Lovela (proszek) daje radę Piorę w proszku z Bio-D i sodą - po Jelpie było mnóstwo plam, po Loveli są bardzo rzadko (i doprały się też te, które Jelp zostawił), no i biale pieluszki są bielusieńkie . Nie zachwycił mnie też proszek Bambinex.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul-kaa Zobacz posta
    Uprzejmie donoszę, że Jelp jest wg mnie do niczego, a Lovela (proszek) daje radę Piorę w proszku z Bio-D i sodą - po Jelpie było mnóstwo plam, po Loveli są bardzo rzadko (i doprały się też te, które Jelp zostawił), no i biale pieluszki są bielusieńkie . Nie zachwycił mnie też proszek Bambinex.
    ale to piersiowych plam nie doprał?
    czy marchewkowych?

Uprawnienia umieszczania postów