-
Chustonówka
O rany dziewczyny, szalejecie! A ja wlasnie myslalam i kombinowalam co zrobic z moimi pieluchami, bo sa sztywne i zaplamione po pierwszym dzieciu( i w trakcie pierwszego
a tu nastepne sie pcha z zupelnie gładziutką pupinka i chcialabym ja od poczatu dobrze potraktowac
.
Ja swoje jak dotad tylko w 60 stopniach w pralce pralam z proszkiem i bio-d, pare razy namaczlam na noc w bio-d ( a moze w sumie ze dwa razy
). Zastanawialam sie tez nad zakupem Bambinexu, co go tak Yetta poleca, ale nie moge go nigdzie znalezc (zalozylam nawet temat, ale cisza w nim - moze tu ktos podpowie
.
No i chyba sie wezme za ten kwasek. Tylko u mnie gotowanie raczej odpada z powodu braku wielkiego gara. I tez sie tak zastanawiam czy w pralce eksperymentow nie porobic. Mam tylko obawy czy jej jakos mocno nie sfatyguje (nowa, wiec troche szkoda by bylo) a tak mysle, ze kwas czy tez soda moga zle podzialac na gumki i uszczelki, jak myslicie? No i wlasnie kolejne pytanie czy pakowac te fo fatki od razu do bebna, czy raczej przez otwory na proszek i plyn?
A i dzieki za watek
- tez mnie jakos bardziej zmotywowal do ratowania moich starych pieluch
Uprawnienia umieszczania postów