Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustonówka Awatar ata00

Domyślnie

loo matko przebrnelam przez polowe watku, jutro czytam 2 polowe ale mam pytanie co do plynu do prania myslicie ze persil sensitive jest oki?
    pieluszki wielo mloda uzywa od 3 tyg. od 2 dni jak mloda siknie to jakos tak smrodkiem zalatuja (mysle ze zabki jej sie ruszyly), no i na pieluszkach tych z 3 dni po praniu zostaly jakby zacieki berzowe :/ smrodek wyszedl (piore w 60 stopniach z plynem persil sensitive ok. 35ml, wode mam raczej twarda), myslicie ze jak potraktuje pieluszki kwaskiem cytrynowym i soda to zejda te zacieki?

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ata00 Zobacz posta
    loo matko przebrnelam przez polowe watku, jutro czytam 2 polowe ale mam pytanie co do plynu do prania myslicie ze persil sensitive jest oki?
    pieluszki wielo mloda uzywa od 3 tyg. od 2 dni jak mloda siknie to jakos tak smrodkiem zalatuja (mysle ze zabki jej sie ruszyly), no i na pieluszkach tych z 3 dni po praniu zostaly jakby zacieki berzowe :/ smrodek wyszedl (piore w 60 stopniach z plynem persil sensitive ok. 35ml, wode mam raczej twarda), myslicie ze jak potraktuje pieluszki kwaskiem cytrynowym i soda to zejda te zacieki?
    Ja piorę wyłącznie w proszku przeznaczonym dla dzieci. Persil to nie jest najlepszy pomysł. To jednak chemia i dość mocna w dodatku.
    Może wypróbuj Dzidziusia. Nie jest drogi.
    Zacieki i inne plamki zazwyczaj znikają po kilku praniach.

mamru
    Guest

Domyślnie

ja nigdy nie prałam pieluszek w płynie, ale normalnie piorę z proszkiem persila i jestem zadowolona

Uprawnienia umieszczania postów