Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Ja miałam tak samo przez pewien czas i wrzucałam na podwójne płukanie i było lepiej, albo zmniejszałam ilość pieluch w bębnie..

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja ostatnio prałam we frani i wirowałam PUL w wirówce - moim zdaniem super, żałuję że nie mam w domu

I też polecam mniej wkładów do prania dawać
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustofanka Awatar kahulec
    Miejscowość
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

dziewczyny, po plamach nie ma śladu...słońce czyni cuda. Nie wiem dlaczego nie wierzyłam

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ja mam trochę nietypowe pytanie, ale jak najbardziej związane z praniem. Kupiłam napy fresh i dzisiaj pierwszy raz dodałam do prania. Program ten co zwykle, dałam lovelle i sodę jak zwykle. Pralka naprodukowała mi cały bęben piany. Czy to normalne przy NP? Czy może zareagował tak z sodą?

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onka Zobacz posta
    Ja mam trochę nietypowe pytanie, ale jak najbardziej związane z praniem. Kupiłam napy fresh i dzisiaj pierwszy raz dodałam do prania. Program ten co zwykle, dałam lovelle i sodę jak zwykle. Pralka naprodukowała mi cały bęben piany. Czy to normalne przy NP? Czy może zareagował tak z sodą?
    Prałam w takiej kombinacji i piany zawsze miałam malutko, ja daję 1-2 łyżki proszku, łyżeczkę nappi fresha i mniej więcej tyle samo sody. Nie sypnęłaś za dużo proszku?
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

No właśnie płynu do prania tyle co zawsze, dlatego tak mnie ta ilość piany zdziwiła. Niemniej jednak pieluchy się ładnie wyprały, więc pytam z czystej ciekawości

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onka Zobacz posta
    ostatnio miałam podobnie,a nigdy wcześniej takich cyrków nie było,ale o dziwo pielusie ładnie się wyprały

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Czyli trzeba przyjąć że może się tak zdarzyć

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja też tak mam z nappy freshem, że jeśli za dużo mi się sypnie, to trudno wypłukać pranie. Dlatego ostatnio stosuję proszek z odkażaczem 2w1 i sypię tylko jedną miarkę, zamiast dwóch: zwykłego proszku i nappy fresha.

Uprawnienia umieszczania postów