i świetne jest to mydełko do plam Imse Vimse
nawet stare plam zapiera,moge go smiało polecic,
jest dosyc drogie, ale duże i na długo starcza
i świetne jest to mydełko do plam Imse Vimse
nawet stare plam zapiera,moge go smiało polecic,
jest dosyc drogie, ale duże i na długo starcza
a czy maci jakis sposób zeby wkałdy nie były szare? nie przeszkadza mi to ale jak by mozna cos było zrobic zeby były bardziej białe, to chetnie bym spróbowała
Dziewczyny w wątku polecały sodę, ponoć super wybielaJa doświadczeń z pieluszkami nie mam, ale ostatnio wrzuciłam na noc do wrzątku z sodą dwie kuchenne szmatki z mikrofibry z mega plamami, których już nie potrafiłam doprać. Były niebieskie, są jasno błękitne i czyste
Możesz spróbować - szare wkłady do wiadra, wsyp sodę i zalej wrzątkiem. Będzie się pienić jak proszek do pieczeniaEwentualnie poczekaj aż się wypowie ktoś, kto eksperymentował na pieluszkach
![]()
jak ktos ma jeszcze sprawdzony sposób na wybielenie wkałdów to piszcie , bede testowac![]()
soda na noc i 2 dni slonce
ps.: czy wy tez macie problem z suszeniem sie prania? 4 dzien i daslej wilgotne. dopiero dzis kieswzonki sie wysluszyly, a bambus..jescze chyba z 3 dni !!!!!
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012
Tak, mamy meeega problem, pieluszek zaczyna brakowaćMyślę nawet czy by kaloryfer elektryczny nie podłączyć
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
my jeszcze nigdy o tej porze roku nie grzalismy, ale jest tak wilgoc w powietrzu, a jak sie troche grzeje
to powietrze jest bardziej suche, jest troche cieplej w domu i przyjemniej, bo na zewnatrz masakrycznie