Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

i świetne jest to mydełko do plam Imse Vimse
    nawet stare plam zapiera,moge go smiało polecic,
    jest dosyc drogie, ale duże i na długo starcza

Chustofanka

Domyślnie

a czy maci jakis sposób zeby wkałdy nie były szare? nie przeszkadza mi to ale jak by mozna cos było zrobic zeby były bardziej białe, to chetnie bym spróbowała

Domyślnie

Dziewczyny w wątku polecały sodę, ponoć super wybiela Ja doświadczeń z pieluszkami nie mam, ale ostatnio wrzuciłam na noc do wrzątku z sodą dwie kuchenne szmatki z mikrofibry z mega plamami, których już nie potrafiłam doprać. Były niebieskie, są jasno błękitne i czyste

Możesz spróbować - szare wkłady do wiadra, wsyp sodę i zalej wrzątkiem. Będzie się pienić jak proszek do pieczenia Ewentualnie poczekaj aż się wypowie ktoś, kto eksperymentował na pieluszkach

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yellowstone Zobacz posta
    Dziewczyny w wątku polecały sodę, ponoć super wybiela Ja doświadczeń z pieluszkami nie mam, ale ostatnio wrzuciłam na noc do wrzątku z sodą dwie kuchenne szmatki z mikrofibry z mega plamami, których już nie potrafiłam doprać. Były niebieskie, są jasno błękitne i czyste

Możesz spróbować - szare wkłady do wiadra, wsyp sodę i zalej wrzątkiem. Będzie się pienić jak proszek do pieczenia Ewentualnie poczekaj aż się wypowie ktoś, kto eksperymentował na pieluszkach
    bardzo dzekuje, jutro spróbuje i napisze jaki efekt

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kate18 Zobacz posta
    a czy maci jakis sposób zeby wkałdy nie były szare? nie przeszkadza mi to ale jak by mozna cos było zrobic zeby były bardziej białe, to chetnie bym spróbowała
    tez jestem ciekawa, mam stare po drugim dziecku i chcialabym je wybielic dla kolejnego

Chustofanka

Domyślnie

jak ktos ma jeszcze sprawdzony sposób na wybielenie wkałdów to piszcie , bede testowac

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

soda na noc i 2 dni slonce

ps.: czy wy tez macie problem z suszeniem sie prania? 4 dzien i daslej wilgotne. dopiero dzis kieswzonki sie wysluszyly, a bambus..jescze chyba z 3 dni !!!!!
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilsi Zobacz posta
    soda na noc i 2 dni slonce

ps.: czy wy tez macie problem z suszeniem sie prania? 4 dzien i daslej wilgotne. dopiero dzis kieswzonki sie wysluszyly, a bambus..jescze chyba z 3 dni !!!!!
    dziekuje, wypróbuje
    ja na szczescie mam suszarke bębnową, to wkąłdy w niej susze a kieszonki dłużej schną, ale nie tak długo, tylko my juz drugi dzień grzejemy,
    w czerwcu

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak, mamy meeega problem, pieluszek zaczyna brakować Myślę nawet czy by kaloryfer elektryczny nie podłączyć
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustofanka

Domyślnie

my jeszcze nigdy o tej porze roku nie grzalismy, ale jest tak wilgoc w powietrzu, a jak sie troche grzeje
    to powietrze jest bardziej suche, jest troche cieplej w domu i przyjemniej, bo na zewnatrz masakrycznie

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez melodi Zobacz posta
    Tak, mamy meeega problem, pieluszek zaczyna brakować Myślę nawet czy by kaloryfer elektryczny nie podłączyć
    Ja mam ręcznik elektryczny w łazience i jest włączony. A na nim bambusy, bo na sznurku 3 dni schną :/

Dzisiaj było trochę słońca, więc pieluchy się wygrzały, po czym zaczęło padać i nie zdążyłam ich zebrać

Uprawnienia umieszczania postów