Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar doka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

przewertowałam połowę wątku i zwątpiłam, po co ja zaczynam to wielopieluchowanie, przecież ja tego nie ogarnę

Chustomanka
    Miejscowość
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doka Zobacz posta
    przewertowałam połowę wątku i zwątpiłam, po co ja zaczynam to wielopieluchowanie, przecież ja tego nie ogarnę
    Ogarniesz Też tak myślałam zanim mały się urodził, a jest to tak proste jak ... wyrzucanie pampersa do kosza

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kali Zobacz posta
    Ogarniesz Też tak myślałam zanim mały się urodził, a jest to tak proste jak ... wyrzucanie pampersa do kosza
    popieram trzeba poświęcić czasem kilka minut więcej,choć w sumie wynoszenie dodatkowych śmieci zajmie mniej więcej tyle samo czasu

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja z brzuszkiem przeczytałam cały wątek, teraz pieluchujemy się wielorazowo i nie ma problemu. Jakby coś to pisz na priv i pytaj innych dziewczyn, myślę,że wszystkie Ci tu odpowiemy w razie jakiś wątpliwości
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustonówka Awatar lucysia
    Miejscowość
    okolice Sochaczewa

Domyślnie

Witam.Nówka na forum jestem ,chęci mam dobre,ale czy mi wyjdzie to pieluchowanie wielo to się okaże.Mąż staje okoniem ,chociaż nie powinien,przecież będzie taniej(to do niego trafia zawsze), o ekologii też moze pomyśleć.Boi się chłopina czy dam radę i nie poddam się a wydatek na wielo juz będzie poczyniony.
    Najbardziej interesowało mnie jak dbac o pieluszki zeby były ładne i czyste.Dziewczyny rzeczywiście pełno rad udzieliły.Z wielu skorzystam,okaże się w "praniu"które zostaną a które odpadną.
    Przeraża mnie jak sobie poradzę,jestem babką pod 40 z odchowaną pannicą (11 lat ,niestety na pampersach).Na razie dzieć w brzuchu,zbieram dane i czytam o tym praniu i czytam i nawet w wordzie zapisuję porady żeby mieć w jednym miejscu.Nic to może dam radę

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucysia Zobacz posta
    Witam.Nówka na forum jestem ,chęci mam dobre,ale czy mi wyjdzie to pieluchowanie wielo to się okaże.Mąż staje okoniem ,chociaż nie powinien,przecież będzie taniej(to do niego trafia zawsze), o ekologii też moze pomyśleć.Boi się chłopina czy dam radę i nie poddam się a wydatek na wielo juz będzie poczyniony.
    Najbardziej interesowało mnie jak dbac o pieluszki zeby były ładne i czyste.Dziewczyny rzeczywiście pełno rad udzieliły.Z wielu skorzystam,okaże się w "praniu"które zostaną a które odpadną.
    Przeraża mnie jak sobie poradzę,jestem babką pod 40 z odchowaną pannicą (11 lat ,niestety na pampersach).Na razie dzieć w brzuchu,zbieram dane i czytam o tym praniu i czytam i nawet w wordzie zapisuję porady żeby mieć w jednym miejscu.Nic to może dam radę
    Masz cierpliwość Kobito Ja to szukałam informacji jak już się coś działo z pieluchami,choć taką sytuację miałam może z dwa razy,a już powoli planujemy kończenie pieluchowanie,więc nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja mam jedną zasadę,nie przesadzać z ilością proszku,podobnie z ilością załadunku pralki,piorę tylko w 60 stopniach,ewentualnie tetra co jakiś czas na 95 i jest ok. A jak chcę odświeżyć to moczonko w płynie do naczyń i sodzie i to spokojnie wystarcza Aha i latem podstawa to słoneczko

Chustonówka Awatar lucysia
    Miejscowość
    okolice Sochaczewa

Domyślnie

Oj tak słoneczko jest najlepsze do wybielania.Właśnie piorę bawełniane prześcieradła i zaraz na słońce pójdą(pierwsze od tyg.),uszyję z nich wierzch formowanek.

Uprawnienia umieszczania postów